Erdemes megprobalni egy nalam sokkal jobban kinezo lanynal az ismerkedest?
Figyelt kérdés
A csaj irto jol nez ki en atlagos vagyok vagy egy kicsit az alatt. Nem ismerjuk egymast. Instagramon kovetem viszont semmi visszajelzest nem latok hogy en is erdekelnem ot. En idosebb vagyok nala 3 evvel o 15 en 18 eves vagyok. Koszi a segitseget! :)2014. febr. 10. 19:40
2/11 anonim válasza:
Picit fiatal hozzád, de egyébként nyugodtan próbáld. Anno nálam sem mert próbálkozni egy srác, mert szerinte én szebb nő vagyok, mint ő férfi..:D (Azóta már a barátom..)
3/11 anonim válasza:
Az instagrammosok nagy része ugye feltűnési viszketegségben szenvedő alanyok. Lehet , hogy külsőre nagyon tetszik , de amíg nem ismered nem tudhatod milyen. Lehet hogy belsőre nudli , egy üres semmi. Először jó lenne megismerni. Idősebb vagy írj rá ha gondolod. A probléma már csak az , hogy nagy részüknek pont hogy csak a kinézet , illetve anyagi háttér a fontos.
Nem akarok általánosítani , de így van a többségnél.
F/18
4/11 anonim válasza:
Felejtsd el! A lányok csak náluk jobban kinéző pasiknak adnak esélyt.
5/11 anonim válasza:
18 éves lánynál már viritani kell valami lóvét
6/11 A kérdező kommentje:
Hat en is gondolkodom hogy irnom kene neki csak tartok tole hogy igy neten mar eleve nem fog komolyan venni.... De koszi a valaszokat!
Tovabbiakat is szivesen fogadok!
2014. febr. 10. 19:55
7/11 anonim válasza:
Instragram? komolyan Instragram? Miért nem a való életben próbálkozol? Közösségi hálózatokon a csajok 90%-a photoshopolt
8/11 A kérdező kommentje:
Egy suliba is jarunk csak 3 evvel alattam van. Aztan lattam mar a suliban is es tenyleg marhara jol nez ki...:D
2014. febr. 12. 21:39
9/11 anonim válasza:
Akkor már, nem lenne egyszerűbb ha leszólítanád a suliba????...
10/11 anonim válasza:
Szard le a külsőségeket. A lányoknak kevésbé kerül számításba a külső ha már megismer.t Persze elsőre úk is a jóképű jótestű fickókat veszik észre, de ha odamész, felhívod a figyelmet magadra és meg tudtok ismerkedni, ugyanakkora esélyekkel indulsz, mint egy kockahasú srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!