Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nők ismerkedési trükkje...

A nők ismerkedési trükkje átültethető férfi verzióba?

Figyelt kérdés

A nők ugyebár keresnek sokkal rondább barátnőket, és velük mennek ismerkedni. Így a figyelem rájuk terelődik, és ők kaszálnak akkor is, ha egyébként nem világszépei.

Ha egy fickó összeszed egy rakás tutyimutyi, nyafogós anyámasszonykatonáját, és velük megy ismerkedni, akkor ő fog tűnni a macsónak a társaságban, és rá fognak tapadni a nők?

2014. nov. 12. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:

én ezt már megcsináltam egy párszor és bevált

tudom bunkó vagyok, de nem érdekel :)

2014. nov. 12. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
de azért ne teljesen debileket szedj össze
2014. nov. 12. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy a nők még egymással is köcsögök, szemetek, áskálódók, aljaskodók, nem jogosít fel bennünket arra, hogy nekünk, férfiaknak is így kell viselkednünk egymással. Én tisztelem annyira az összes férfitársamat, és legfőképpen az anyámasszonykatonája kategóriával nem cseszek ki ilyen módon, hogy felhasználjam őket.
2014. nov. 12. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfinek egyedül is megy!
2014. nov. 12. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!