Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, fiúk! Mit gondoltok...

Férfiak, fiúk! Mit gondoltok arról a nőről, aki büszke arra hogy nő az összes hibával együtt?

Figyelt kérdés
Sőt néha ennek olyan erősen hangsúlyt is ad, amiből arra lehet következtetni, hogy inkább a férfit tartja a gyengébb nemnek és bizonyos helyzetekben még le is nézi őket.

2014. nov. 12. 18:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nagyon el van tájolva, és nem értenék egyet vele sokszor.
2014. nov. 12. 19:01
 2/22 anonim ***** válasza:
Meg mondanám neki férfiak nélkül szarvilág lenne a nőkre ;) és sokszor vitatkoznék vele
2014. nov. 12. 19:02
 3/22 A kérdező kommentje:

hát sokszor van vita közte és a férfiak között az biztos :) Aztán alig lehet lecsitítani!

(Mellesleg a nővérem XD)

2014. nov. 12. 19:04
 4/22 anonim ***** válasza:
54%

mindkét nem másban erősebb (általánosságban)

pl: a férfiaknak jobb a műszaki érzékük, térlátásuk, mechanikusabb a gondolkodásuk, stb... a nők sokkal empatikusabbak, jobb az izlésük, több helyre is tudnak ugyanolyan szinten figyelni, jobban kezelik a konfliktusokat, emberekkel alapból jobban bánnak.

egy nő hengerfejezés közben "halott" egy férfi általában a ruha osztályon :D (ma volt szerencsém megtapasztalni milyen béna vagyok, pedig magamnak vettem kabátot :D)

Csak el kell ismerni, hogy az egyik ezt tudja jobban a másik meg mást. Nem szégyen megkérdezni adott nem tagját, hogy mi a véleménye, meglátása. Senki sem superman

Én sem nézem le a nőt azért, ha nem tud felszerelni egy polcot, és ő se nézzen le ha nem tudok neki hálóinget venni mert lövésem sincsen a méret táblázatról, mi több 16 szinben látok mint a windows VGA driver nélkül :DDDDD

Senki sem gyengébbik nem, és senkit nem szabad lenézni. Elismerni a saját erősségeinket és saját gyengéinket. És látni, hogy egyik nem sem kevesebb csak MÁS!

Egyébként a férfi és a nő jól kiegészíti egymást ha ezt megértik a felek.

2014. nov. 12. 19:06
 5/22 anonim ***** válasza:

Nem gondolok semmit.

Egyszerűen nem is jövök össze ilyen nővel.

2014. nov. 12. 19:06
 6/22 anonim ***** válasza:

Nincs azzal gond, ha valaki büszke, egy egészséges szintig, de nem hordja fenn az orrát.

Ezzel az egy dologgal szállnék vitába, és ez sokszor fel is húz, mikor egy olyan nő látok aki magasan hordja az orrát a semmire, nem tisztelem azokat akiben nincs alázat. Legyen nő vagy férfi.

2014. nov. 12. 19:07
 7/22 A kérdező kommentje:
Azt hozzá teszem azért, hogy kicsit védjem őt..hisz csak a tesóm :P Hogy egyébként intelligens lány, szóval soha nem mondta még egy férfira sem h juujj de nyomott vagy, mert nem tudsz ruhát vásárolni. Ő megérti ezt a részét. Ahogy észre vettem inkább akkor akad ki, amikor a szerinte férfi munkát a férfi nem tudja..és akkor indul a lavina ( amit nekem mesél :D) 'hát nem igaz, hogy..x meg y nem tudta össze rakni az ikeás polcot..hát még nekem is sikerülne..dehát Ő férfi'--és közben olyan fejeket vág be..jajj XDXD
2014. nov. 12. 19:14
 8/22 anonim ***** válasza:
57%

azért az már szerintem is gáz, ha illene értenie egy ikeás polchoz és férfi létére nem tudja összerakni.

Szóval nem várom el, hogy csak azért mert pimpilije van egyből lábujjal a CNC gépet beröffentse a nappaliban is, de a csavarhúzót illik ismerni...

2014. nov. 12. 19:21
 9/22 anonim ***** válasza:

Nem kellenek az előítéletek!

"Én sem nézem le a nőt azért, ha nem tud felszerelni egy polcot"

Én fel tudok :) Jobb a térrálátásom és műszaki érzékem, mint az egyébként mérnök férjemnek. (Én is az vagyok. )

Ő tud főzni és VARRNI is. Főzni én is jól, de varrni nem.

2014. nov. 12. 19:21
 10/22 anonim ***** válasza:

"mindkét nem másban erősebb (általánosságban) "

Vannak kivételek. A "női agy férfi agy" egy ideje már ismert az antropológiában, szóval nem meglepő ha két mell is társul a jó térlátás mellé :D

2014. nov. 12. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!