Férfiak, fiúk! Mit gondoltok arról a nőről, aki büszke
arra hogy nő az összes hibával együtt?
11/22 A kérdező kommentje:
Kedves Dowd!! :D Szerintem Te 'meg tudnád nevelni' Őt :D
hmmm kérdező. hány éves is a kedves nővéred? Csinos? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2014. nov. 12. 19:27
A férfiak olyan dolgokban erősebbek amik a létfenntartáshoz szükségesebbek. Pl. építkezésen legtöbb nő nem sokáig bírná, nem erre lettek teremtve, kivételek biztos vannak persze.
2014. nov. 12. 19:28
14/22 A kérdező kommentje:
26 ..:D..szerintem csinos, de most felszedett pár kilót ( mindig tömi magát :D:D..de legalább tudom cukkolni :P..egyébként egy angyal :D
Mond a címet :DDDDDDDDDDDDD
(minden nő angyal, ha szeretettel, és érzékiséggel közelednek felé ;) )
2014. nov. 12. 19:31
16/22 A kérdező kommentje:
Áhh nem leszek itt kerítőnő..hátha megtalálja a párját saját maga :P:P csak egy kicsit néha észhez kell téríteni XD
Nőnek lenni (mint ahogy bármi másnak) nem érdem, hanem állapot. Ennél fogva kicsit furcsa, ha valaki csak azért büszke magára, mert nő. Hát, azért sok sikert neki. :D
2014. nov. 12. 19:38
18/22 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :) Egy valamire most rájöttem..itt tényleg csak úgy lehet válaszolni, hogy nem ismerjük a kérdezőt. Sem a múltját sem a jelenét sem semmit. Itt tényleg senki sem tudja, hogy esetleg Ő azért ilyen mert mindent egyedül csinált eddig. Kicsit most el szégyelltem magam h a háta mögött róla írok. Én is egy csomó mindent köszönhetek neki..néha rosszabb mint anyám:D de a tesóm és elfogadom ilyennek, mert imádom :)
A nő legnagyobb erénye h tud gyereket szülni.
Most ilyen érveket felhozni h 1 nő jobban tud ruhát vásárolni/választani.Szent ég...Hát az tényleg marha fontos.Mi is lenne a világgal ha nem lenne 1 külön nem a cicomákhoz a "szép dolgokhoz".Szerintem nem kell büszkének lennie senkinek sem arra h milyen nemű és arra sem h h néz ki.Ezek javarészt nem a saját érdemei.Hanem a szüleié.Pont olyan mint mikor vki anyuci-apuci pénzével nagyzol.
Szerintem az a legjobb mikor 1 férfi és 1 nő is tud semleges lenni.Tehát ha vki el tud bármelyik nem tagjával úgy beszélgetni mintha a saját nemébe tartozna.
Ezeket a férfi munkákat meg hagyjuk már.Kicserélem a villanykörtét meg összerakom az Ikeás polcot, de akkor a nő bele ne szóljon a dolgaimba és ki ne jöjjön a konyhából mert az a női munka.-.-"
2014. nov. 12. 20:05
20/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó..sajnos neked még így sem jött át semmi a kérdés lényegéből!
Kapcsolódó kérdések: