Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, fiúk! Mit gondoltok...

Férfiak, fiúk! Mit gondoltok arról a nőről, aki büszke arra hogy nő az összes hibával együtt?

Figyelt kérdés
Sőt néha ennek olyan erősen hangsúlyt is ad, amiből arra lehet következtetni, hogy inkább a férfit tartja a gyengébb nemnek és bizonyos helyzetekben még le is nézi őket.

2014. nov. 12. 18:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Kedves Dowd!! :D Szerintem Te 'meg tudnád nevelni' Őt :D
2014. nov. 12. 19:26
 12/22 anonim ***** válasza:
hmmm kérdező. hány éves is a kedves nővéred? Csinos? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2014. nov. 12. 19:27
 13/22 anonim ***** válasza:
A férfiak olyan dolgokban erősebbek amik a létfenntartáshoz szükségesebbek. Pl. építkezésen legtöbb nő nem sokáig bírná, nem erre lettek teremtve, kivételek biztos vannak persze.
2014. nov. 12. 19:28
 14/22 A kérdező kommentje:
26 ..:D..szerintem csinos, de most felszedett pár kilót ( mindig tömi magát :D:D..de legalább tudom cukkolni :P..egyébként egy angyal :D
2014. nov. 12. 19:28
 15/22 anonim ***** válasza:

Mond a címet :DDDDDDDDDDDDD

(minden nő angyal, ha szeretettel, és érzékiséggel közelednek felé ;) )

2014. nov. 12. 19:31
 16/22 A kérdező kommentje:
Áhh nem leszek itt kerítőnő..hátha megtalálja a párját saját maga :P:P csak egy kicsit néha észhez kell téríteni XD
2014. nov. 12. 19:34
 17/22 Szergej55 ***** válasza:
Nőnek lenni (mint ahogy bármi másnak) nem érdem, hanem állapot. Ennél fogva kicsit furcsa, ha valaki csak azért büszke magára, mert nő. Hát, azért sok sikert neki. :D
2014. nov. 12. 19:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :) Egy valamire most rájöttem..itt tényleg csak úgy lehet válaszolni, hogy nem ismerjük a kérdezőt. Sem a múltját sem a jelenét sem semmit. Itt tényleg senki sem tudja, hogy esetleg Ő azért ilyen mert mindent egyedül csinált eddig. Kicsit most el szégyelltem magam h a háta mögött róla írok. Én is egy csomó mindent köszönhetek neki..néha rosszabb mint anyám:D de a tesóm és elfogadom ilyennek, mert imádom :)
2014. nov. 12. 19:43
 19/22 anonim ***** válasza:

A nő legnagyobb erénye h tud gyereket szülni.

Most ilyen érveket felhozni h 1 nő jobban tud ruhát vásárolni/választani.Szent ég...Hát az tényleg marha fontos.Mi is lenne a világgal ha nem lenne 1 külön nem a cicomákhoz a "szép dolgokhoz".Szerintem nem kell büszkének lennie senkinek sem arra h milyen nemű és arra sem h h néz ki.Ezek javarészt nem a saját érdemei.Hanem a szüleié.Pont olyan mint mikor vki anyuci-apuci pénzével nagyzol.

Szerintem az a legjobb mikor 1 férfi és 1 nő is tud semleges lenni.Tehát ha vki el tud bármelyik nem tagjával úgy beszélgetni mintha a saját nemébe tartozna.

Ezeket a férfi munkákat meg hagyjuk már.Kicserélem a villanykörtét meg összerakom az Ikeás polcot, de akkor a nő bele ne szóljon a dolgaimba és ki ne jöjjön a konyhából mert az a női munka.-.-"

2014. nov. 12. 20:05
 20/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó..sajnos neked még így sem jött át semmi a kérdés lényegéből!
2014. nov. 12. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!