Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, fiúk! Mit gondoltok...

Férfiak, fiúk! Mit gondoltok arról a nőről, aki büszke arra hogy nő az összes hibával együtt?

Figyelt kérdés
Sőt néha ennek olyan erősen hangsúlyt is ad, amiből arra lehet következtetni, hogy inkább a férfit tartja a gyengébb nemnek és bizonyos helyzetekben még le is nézi őket.

2014. nov. 12. 18:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hmm..érdekes kérdés..de azért tényleg van olyan, amikor egy férfi kiborító tud lenni, pl. amikor fél a pókoktól és bogaraktól, vagy amikor én nőként előbb fúrok fel egy polcot, mert bénázik..és még sorolhatnám..azért van a ti nemeteknek is néhány szégyenfoltja..:D

És a legdühítőbb az egészben, hogy ez sosem látszik rajtuk első blikkre, csak egy idő után derül ki róluk..:D Na, de én ettől még nem nézem le őket, sőt, reménykedem, hogy van néhány kiváló példány is..;) :) Egyébként sem hiszem, hogy van olyan hogy gyengébb nem, gyenge jellemű emberek vannak, de abból elég sok, nemtől függetlenül.

2014. nov. 12. 20:21
 22/22 B.Dávid ***** válasza:

Már eleve nem vágom h miért büszke vki a nemére. Ezt akkora primitív ostobaságnak tartom, h a falat karmolom. Vannak a nemi szerepeknek előnyei és hátrányai, de ha ő nőként nagyon büszke magára, akk én mint ffi annyira ne legyek büszke magamra, pusztán mert ffi vagyok.

Falnak megyek :'D kötözd oda a nővéred az ágyhoz és ne engedd emberek közé :DDDD

2015. febr. 12. 05:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!