Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert akarja hogy együtt legyünk?

Miert akarja hogy együtt legyünk?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete udvarolgat a srác, nagyon jófej, aranyos, udvarias, tényleg minden rendben vele, de szerintem még erősen ismerkedős fázisban vagyunk. Mégis, az első csók után megkérdezte, hogy járunk -e? Zavarba jöttem és nem tudtam semmi értelmeset kinyögni, így most úgy tűnik kapcsolatban vagyunk. Nagyon jól érzem magam vele mindig, egy rossz szavam nem lehet rá, minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy jól alakuljon a viszonyunk.

Csak azt nem értem, ha még nincsenek mélyebb érzéseink, miért akarja, hogy együtt legyünk? Tuti nem a szexre megy, mert egyáltalán nem nyomul úgy, és mondta is, hogy érzések nélkül nem akar szexelni.

De akkor miért kellett kimondani hogy együtt vagyunk ahelyett hogy esetleg tovább randizunk és meglátjuk hogy alakul?

2014. nov. 3. 02:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert amíg nem mondjátok ki addig nem tudhatja hogy közben találkozgatsz-e más srácokkal. Legalábbis én ezért folyamodnék ehhez. Más kérdés hogy van-e értelme. :)
2014. nov. 3. 02:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Mert bejösz neki és azt akarja hogy vedd őt komolyan és hogy ne törödj mással csak vele.

Ennyi de ez egyértelmű.

:)

2014. nov. 3. 04:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen. A legtobb lany udvaroltat maganak tobb sraccal is... Az elegge tiszteletlen szerintem.
2014. nov. 3. 07:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs de... nálad mikor kezdődik a kapcsolat? Anál szex után?

Ezek a mai emberek... :)

2014. nov. 3. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 azzal a hétfő kezdődik. :)
2014. nov. 3. 11:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Nálam a kapcsolat a szerelem kezdetleges érzése után kezdődik.
2014. nov. 3. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!