Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha édesanyátok ezt mondaná? Tiltja, hogy együtt legyünk.
Szóval 5 hónapja vagyok együtt a barátommal,de kiskorunk óta ismerjük egymást,apukám jóban van a barátom családjával gyerek kora óta!
Volt a barátommal köztünk "vitánk",a volt barátnője miatt (találkozott vele).A barátom itt lakott nálam 2 hónapot.
Most elköltözött mert anya mindig oldalazgatott minket,mi is szétmentünk 2 napra. De keresett,mert hiába hibázott tudom,érzem hogy nagyon szeret és megbánta ami történt.
Anyu elé álltam és elmondtam neki őszintén hogy ki békülök vele,egy utolsó esély mindenkinek jár...Anya kitört magából azt mondta,hogy hozzám se fog szólni ha szóba állok vele,meg ha elmerek vele menni vissza se jöhetek,stb.
Ti mit tennétek? Én kibékülök a barátommal,adok egy esélyt és ha így se akkor nm erőltetem tovább,de anyuval mit kezdjek?!
Köszi a normális válaszokat!
Azt, hogy "Anya, tudom, hogy jót akarsz, de ne így! Most bízzál bennem, mert én a te nevelésed vagyok..."
Megmondanám anyámnak, hogy szeretem és megkérdezném mi kifogásolni valója van párom ellen. Továbbá megnyugtatnám, hogy veszít el, de élet vele járója, hogy kiállunk magunkért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!