Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarunk együtt élni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarunk együtt élni, normális ez?

Figyelt kérdés
Mindketten 30-on felüliek vagyunk, van ugyan munkánk, de az anyagi lehetőségeink korlátozottak. Megoldjuk a találkozásokat, látjuk egymást nap, mint nap. A lány a szüleinél lakik én egy albérletben, amit testvéremmel bérlünk közösen. Kérdésem az, meddig mondható normálisnak, ha nem akarunk együtt élni? A kapcsolat 8 hónapja tart.
2014. júl. 25. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:
amikor mindketten akarjátok, nincs kőbe vésve
2014. júl. 25. 08:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagyon mingli életmód szaga van... :(

Keress rá a neten, sokan esküsznek rá...

Azokra mondják akik szeretik egymást, együtt vannak, de a kapcsolatnak csak a jó részét teszik magukévá, azt fogadják be... "Jöjjön mikor mindkettőnknek kényelmes!"

Mingli életmód!

2014. júl. 25. 08:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Kicsit bonyolultabb, teljesen más az életvitelünk. Ő mondja, h nem akarna velem együtt élni, de igazából én se szívesen. Zavar, hogy erős dohányos /másfél-két doboz naponta/ + esti 3-4 sör. Én ezt nem nézem jó szemmel, szóvá is szoktam tenni, ami meg neki nem tetszik. Igazából nagyon nem illünk össze, de nem tudunk egymástól szabadulni... :D
2014. júl. 25. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:

hátha nem tudtok összecsiszolódni az persze más kérdés...

lehet nem ti vagytok a legmegnyerőbb páros, de egy őszinte beszélgetés, az életről elképzeld felfogásotok tisztázása sokat segíthet...

2014. júl. 25. 08:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem kb két év után lenne fura. Legalábbis most úgy gondolom... Én is lassan 30 vagyok, de eddig csak egy barátom volt akivel együtt éltünk valamennyire, igaz szokatlan módon inkább a kapcsolat elején, aztán lassan kihűlt az egész :/

De erőltetni semmit nem kell, ha mindkettőtöknek jó így, akkor semmi gond :). Majd amikor úgy érzitek, hogy itt az idő, akkor összeköltöztök

2014. júl. 25. 08:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem normalis.
2014. júl. 25. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!