Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarunk együtt élni, normális ez?
Nagyon mingli életmód szaga van... :(
Keress rá a neten, sokan esküsznek rá...
Azokra mondják akik szeretik egymást, együtt vannak, de a kapcsolatnak csak a jó részét teszik magukévá, azt fogadják be... "Jöjjön mikor mindkettőnknek kényelmes!"
Mingli életmód!
hátha nem tudtok összecsiszolódni az persze más kérdés...
lehet nem ti vagytok a legmegnyerőbb páros, de egy őszinte beszélgetés, az életről elképzeld felfogásotok tisztázása sokat segíthet...
Nekem kb két év után lenne fura. Legalábbis most úgy gondolom... Én is lassan 30 vagyok, de eddig csak egy barátom volt akivel együtt éltünk valamennyire, igaz szokatlan módon inkább a kapcsolat elején, aztán lassan kihűlt az egész :/
De erőltetni semmit nem kell, ha mindkettőtöknek jó így, akkor semmi gond :). Majd amikor úgy érzitek, hogy itt az idő, akkor összeköltöztök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!