Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Igaz, hogy a legtöbb férfinak tetszik az a
gondolat, hogy több nővel éljen együtt (pl. hárem)?
Nem nagyon gondolkoztam rajta, de nem vagyok benne biztos hogy én akarnám ezt.
2014. júl. 27. 14:50
Isten ments :DDDD
Több nővel együtt élni? Kizárt :) Néha egy is sok...
2014. júl. 27. 14:51
El tudnám képzelni, igen. Például ha egy muzulmán országba születek.
2014. júl. 27. 14:52
2014. júl. 27. 14:53
Mivel nagy gyúrós voltam már 17 évesen is, ezért mára már 22évesen erős túlzás azt mondani hogy félnék a nőktől ezért nem inkább nem vallanám be, dehogynem. Több nővel nem élnék együtt, viszont külön-külön ismerkednék velük.
2014. júl. 27. 14:54
6/17 A kérdező kommentje:
:) Tetszenek a válaszaitok. :)
Nem hinném, hogy ki tudnának napi szinten elégíteni 3-4 nőt, mindegyiknek a lelkével nem tudnának foglalkozni, és ha mindegyiktől lenne egy-egy gyerek, azokkal se tudnának érdemben foglalkozni. És nem is keresnek annyit, hogy ennyi embert, gyereket ellássanak. :D De álomnak jó.
2014. júl. 27. 14:55
túlságosan hűséges típus vagyok ahhoz, hogy ilyenekről álmodozzak...én 1 lányhoz akarok hű lenni...és egyhez is leszek...nem akarok többet...
21F
2014. júl. 27. 14:56
Igen, akárcsak a nőknek a több férfival való együttlét. Tagadják sokan, holott ez csak a ránk erőltetett monogámia egyik keserű utóíze. A valóságban mindenki veri a mellét, hogy ő neki elég az egyetlen és igazi, de mi van ha az egyetlen és igazi két perc alatt elsül, vagy már olyan tág, hogy a légierő már kibérelte hangárnak? Ilyenkor se kell senki? Nézzünk kicsit magunkba kérem.
2014. júl. 27. 14:56
Együttélést én sem tudnám elképzelni, csak eggyel.
De pl. strandra nyáron eljárogatnék egyszerre vagy felváltva több lánnyal is.
2014. júl. 27. 15:04
Kapcsolódó kérdések: