35 éves férfi egy tönkrement hosszú kapcsolat után tud normális nőt találni?
Hol és hogyan találjak? Nem vagyok bulizós, nem iszom, nem dohányzom, nem vagyok nagy társasági ember, kevés barátom van, de ők normálisak.
Az ismerettségi körömben és a munkahelyemen sincs egyenlőre olyan aki szóba jöhet. A kérdés arra vonatkozik, hogy hasonló helyzetben ki-hogyan akadt társra, olyanra akivel aztán működik is minden. Mennyire vetik meg pl. a nők, ha valaki egy hosszú kapcsolatból kerül ki, és még gyerekei is vannak? Attól tartok, hogy ez komoly hátrányt jelent majd.
Kérdésre a válaszom: tud, de véleményem szerint előbb ért meg egy olyan nő, akinek szintén van gyereke, mint egy olyan, akinek nincs.
6-os többek közt e miatt van annyi 30-as nő egyedül, mert a 30-as férfiak inkább "friss húsra" vágynak.
Köszi, ez mind jól hangzik. :) Már csak a hol, és hogyan a kérdés... :P
Az is zavar (de ezzel sajnos nem lehet mit tenni), hogy nincs gyomrom kísérletezni társkeresőkkel, meg netes ismerkedésekkel, már inkább túl lennék ezen a "procedúrán" egy olyannal, aki szintén egy társban gondolkodik, és akivel megvan az egy hullámhossz. A helyszínnel, meg a hogyannal vagyok bajba. Úgy értem, akik hasonlóan gondolkodnak, azok is kicsit izoláltan élnek (egy normál polgári életet), így viszont nem sok esély van összefutni...
#7: "6-os többek közt e miatt van annyi 30-as nő egyedül, mert a 30-as férfiak inkább "friss húsra" vágynak."
A 30-as nők azért vannak egyedül, mert a húszas éveiket végigk#rvulták, aztán 30 fölött már a kutyának sem kellenek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!