Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Randi óta eltelt 3 teljes...

Randi óta eltelt 3 teljes nap. Randi után még alábbiak történtek. Akkor még van esély, hogy jelentkezik?

Figyelt kérdés

Első randi után személyesen megkérdezte, hogy éreztem magam és ő is elmondta, hogy jól érezte magát. Majd este még írt egy sms-t.

Találkozás előtt a neten kb. 3-4 naponta beszéltünk. A fiú még tapasztalatlan (de már huszonéves).

Én úgy érzem, hogy jól sikerült nagyon a találkozás és hogy volt külső-belső összhang, szimpátia.

Ezek fényében lehet, hogy csak nem akar nyomulni és félénk, és azért nem keresett még? Van még rá esély, hogy elhívjon 2. randira?

2014. nov. 12. 00:14
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Végre!

Amúgy az is csoda, hogy ezt így megírta, mert a legtöbben ezt sem teszik :)

Látom az írásodból, hogy azért nem vagy nagyon letörve, ami nagyon pozitív. Nem tudja a srác, hogy kit veszített :)

Sok sikert a továbbiakban :)

6.

2014. nov. 17. 00:00
 42/45 A kérdező kommentje:

Hát, a randi utáni friss napokon jobban le voltam törve, de ahogy telt az idő megmagyaráztam magamnak, hogy ha nem keres és nem hiányzok neki, akkor lehet nem kellek neki és ha ez így van, akkor majd lesz olyan, aki egy napot sem fog kibírni nélkülem (legalábbis remélem eljön ez az idő).

Kedvesek vagytok, köszönöm! :)

2014. nov. 17. 02:53
 43/45 anonim ***** válasza:
Végre...Reméljük találsz hozzád illőt. :-)
2014. nov. 17. 11:28
 44/45 anonim ***** válasza:
biztosan lesz olyan aki 1 percet sem bír ki nélküled :) de légy óvatos a választásnál :) sok sikert :)
2014. nov. 17. 11:48
 45/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. nov. 17. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!