Randi óta eltelt 3 teljes nap. Randi után még alábbiak történtek. Akkor még van esély, hogy jelentkezik?
Első randi után személyesen megkérdezte, hogy éreztem magam és ő is elmondta, hogy jól érezte magát. Majd este még írt egy sms-t.
Találkozás előtt a neten kb. 3-4 naponta beszéltünk. A fiú még tapasztalatlan (de már huszonéves).
Én úgy érzem, hogy jól sikerült nagyon a találkozás és hogy volt külső-belső összhang, szimpátia.
Ezek fényében lehet, hogy csak nem akar nyomulni és félénk, és azért nem keresett még? Van még rá esély, hogy elhívjon 2. randira?
1#
Külső szemlélőként ezt tényleg így gondolja az ember, vagy csak bíztatni akarsz? Teljesen kivagyok, mert a 3 nap alatt semmit sem írt, nem hívott, nem sms-ezett azóta. :(
Tényleg hamarabb keresnek a fiúk, ha akarnak folytatást, általában másnap. Engem aki nem keresett 1-2 napon belül, az nem akart tőlem semmit.
28L
Annyit írt, hogy rendben hazaért, jó éjt. Ő utazott még hazafelé másfél-2 órát, meg tényleg tapasztalatlan, úgyhogy ennek tudtam be, hogy nem azt írta, hogy én hazaértem-e. :D Meg azt már személyesen felhozta, hogy jól érezte magát.
Meg mikor felszállt a buszra még visszanézett és integetett.
Félénknek pedig nagyon félénk szerintem, mivel 25 éves és még nem volt komoly kapcsolata. Viszont az feljött témának, hogy ő úgy gondolja, hogy egy pasi legyen a kezdeményező, mert az alap dolog. (Szerintem is)
Hát nekem nagyon jóképű, de mivel nem nagyon voltak még kapcsolatai, így lehet csak én gondolom így, nem tudom, de nekem tényleg az.
6. vagyok. Nemrég randiztam egy pasival, aki nem tetszett személyesen (előtte ő már látott engem élőben, én őt nem. ismerősök hoztak össze vele). Én is azt mondtam a randi végén, hogy "persze, jól érezetm magam" és kérdezte, hogy találkozunk-e még, amire szintén igennel válaszoltam, mert nem akartam megbántani. Még a vonatból is integettünk egymásnak, pedig nagyon nem éreztem a közöss hullámhosszt. ő igen.
Mindegy... Azért annyi volt bennem, hogy 2 nap múlva megírtam neki, hogy ne haragudjon, de nálam nincs meg az a szikra, ami kellene a folytatáshoz. De úgy tapasztallom, hogy ezt nem szokták megírni, inkább úgy vannak vele, hogy "ha nem írok, akkor a másik biztos elfelejt"
Tapasztalatlan koromban 2 hetet vártam, hogy jelentkezzen a fiú, de nem, én hülye meg ráírtam. Hülyeség volt, természetesen lepattintott.
Azt jegyezd meg, hogy ha valaki tényleg akarja a másikat, akkor ott nincs olyan, hogy nem talál valamilyen módot rá, hogy kezdeményezzen nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!