Randi óta eltelt 3 teljes nap. Randi után még alábbiak történtek. Akkor még van esély, hogy jelentkezik?
Első randi után személyesen megkérdezte, hogy éreztem magam és ő is elmondta, hogy jól érezte magát. Majd este még írt egy sms-t.
Találkozás előtt a neten kb. 3-4 naponta beszéltünk. A fiú még tapasztalatlan (de már huszonéves).
Én úgy érzem, hogy jól sikerült nagyon a találkozás és hogy volt külső-belső összhang, szimpátia.
Ezek fényében lehet, hogy csak nem akar nyomulni és félénk, és azért nem keresett még? Van még rá esély, hogy elhívjon 2. randira?
Hát igen, másfél év azért nagyon sok idő. Viszont ő nem olyan nagy netes, a facebook-ot is alig használja, meg ez idő alatt azért nem chat-eltem vele annyit, mint mondjuk mással, akit akár csak 2 hónapja ismerek, mert ő tényleg nem valami internetguru, keveset van gép előtt, szóval vele kapcsolatban inkább csoda az, hogy sikerült fenntartani a kapcsolatot. De persze, valamiféle kapocs kialakult azért.
Amúgy kedvesek vagytok a válaszokkal, dobtam a zöld kezeket! ;)
Nem is tudom...szerintem próbáld meg, hogy ráírsz akár egy sms-t. Ha már ennyi időt egymásra szántatok ( még ha csak virtuálisan is) derüljön ki az igazság. Én nem gondolok a legrosszabbra pl hogy történt valami, bár manapság sose lehet tudni.
Inkább arra gondolok hogy ez a pasi nagyon ragaszkodik a kis világához, magányához. De ennek szerintem élőben is látszódnia kellett. Ha tényleg annyira jól elvoltatok nem volt semmi feszengés, vagy kínos csendek akkor nem értem miért várat meg. Szerintem próbáld meg felvenni vele a kapcs.-ot mert így csak gondolkodsz, de ha te lépsz valamit akkor valamiképp megnyugodhatsz. Mert mi van ha tényleg csak bátorításra vár? Vagy kiderül hogy annyira nem siet semmivel, hogy felőle eltelhetnek még hetek vagy hónapok úgy, hogy nem történik semmi és meg sem beszélitek a dolgokat?
6. vagyok megint. Tényleg nagy igazság van abban, amit fentebb írt valaki, hogy ha neten ismerkedsz, kialakul benned a másikról egy kép, ami persze nem egyezik azzal, amilyen a másik ember valójában, aztán jön a csalódás. Ami persze nem a másik hibája. én írtam korábban, hogy nemrég randiztam egy fiúval, mondtam, hogy még találkozhatunk, stb.... Ismerősök hoztak össze minket, de fb-n leveleztünk 2 estét, mire találkoztunk. Láttam róla képeket, de élőben teljesen másmilyennek nézett ki, más volt a tartása, stb. Én egy teljesen laza, magabiztos, humoros srácot képzeletem el a levelezés/képek alapján, erre odajön egy görcsös, feszült, görnyedt fiú. Na ezért nem ismerkedek neten többet...
Gondolom a fiú is elképzelt téged valamilyennek, olyannak, ahogy neki tetszettél volna, aztán pofára esett, mert nem pont olyan vagy. De miért is lennél?! Írásban teljesen más az ember, ott nem látszik, hogy milyen a megjelenése, a mozgása, a gesztusai, hanglejtése, stb.
Megvan a végkifejlet...
8 teljes napig semmi életjel, aztán megkaptam az üzenetet, hogy átgondolta a dolgokat és úgy érzi, hogy ebből nem lesz párkapcsolat, majd minden jót kívánt a továbbiakhoz.
Aki hasonló cipőben jár és visszaolvasná ezt a kérdést:
mostmár én is azt mondom mindenféle tapasztalatom alapján, hogy ha egy pasinak kellesz, akkor nem fog várni több napot arra, hogy keressen, akikkel lett nekem valami, azok engem is másnap, de minimum 2 nap múlva kerestek. Nem is tudom miért gondoltam, hogy majd ez lesz a kivétel.
Mindenki a szemének és a tetteknek higgyen. :)
Mindenkinek köszönöm, aki próbált segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!