Randi óta eltelt 3 teljes nap. Randi után még alábbiak történtek. Akkor még van esély, hogy jelentkezik?
Első randi után személyesen megkérdezte, hogy éreztem magam és ő is elmondta, hogy jól érezte magát. Majd este még írt egy sms-t.
Találkozás előtt a neten kb. 3-4 naponta beszéltünk. A fiú még tapasztalatlan (de már huszonéves).
Én úgy érzem, hogy jól sikerült nagyon a találkozás és hogy volt külső-belső összhang, szimpátia.
Ezek fényében lehet, hogy csak nem akar nyomulni és félénk, és azért nem keresett még? Van még rá esély, hogy elhívjon 2. randira?
esély mindig van...
lehet utólag átgondolta a dolgot és kicsit beijedt...ha lenyugszik és felbátorodik akkor megint keresni fog ha tényleg szimpatikus voltál neki...
Majd írd meg, hogy keresett-e végül vagy ha te írsz rá, mit mondott :) Drukkolok neked
6.
21#
Sétáltunk és megittunk egy üdítőt. Nevetgéltünk, beszélgettünk.
23, 24#
Köszi, hát most el a 4. nap és még most sincs semmi életjel. :(
25#
Teljesen mindegy, hol jelentkezik (sms, hívás, net), csak jelentkezne már. Egyébként egyetértek a kommenteddel. Én meg pont olyan típusú lány vagyok, hogy egy határozott ember kell mellém, aki tudja mit akar.
26#
Az volt a randielőzmény, hogy lassan fél éve megismertük egymást egy társkeresős/ismerkedős oldalon, utána nem sokkal már fb-on voltunk ismerősök. Régen is tetszettünk egymásnak a neten, de bátorsága elhívni talizni idén januárban volt, de akkoriban nekem pont alakult egy (nem netes, hanem valóságbeli) kapcsolatom. Elmondtam neki, h én is szívesen találkoznék vele már régóta, de mivel ott volt nekem az a pasi, így nem akart bekavarni magamnak még valakit... Aztán ezzel a pasival végül nem jöttem össze és mikor rám írt újra a neten, hogy mi újság, pasik, stb., akkor mondtam, hogy nem jöttünk össze. Erre megint felbátorodott és elhívott talizni, mert már úgyis szabad vagyok, én meg tökre örültem, mert a régit már elfelejtettem, vele meg már mióta ismerem a netről szerettem volna találkozni. Na és így jött össze az első találkozás.
Fáradt vagyok, kis javítás:
*nem fél, hanem lassan másfél éve ismerjük egymást netről
* nem akartAM bekavarni
Telefonon pedig a találkozás hetén, és az előtti héten beszélgettünk fél - fél órát, ő hívott.
27#
Biztos, hogy ez a srác nem ő, mert itt vagyok aki azt várja, hogy írjon rám, én nem írtam neki még... És nem tiltottam le, nem is áll szándékomban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!