Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Randi óta eltelt 3 teljes...

Randi óta eltelt 3 teljes nap. Randi után még alábbiak történtek. Akkor még van esély, hogy jelentkezik?

Figyelt kérdés

Első randi után személyesen megkérdezte, hogy éreztem magam és ő is elmondta, hogy jól érezte magát. Majd este még írt egy sms-t.

Találkozás előtt a neten kb. 3-4 naponta beszéltünk. A fiú még tapasztalatlan (de már huszonéves).

Én úgy érzem, hogy jól sikerült nagyon a találkozás és hogy volt külső-belső összhang, szimpátia.

Ezek fényében lehet, hogy csak nem akar nyomulni és félénk, és azért nem keresett még? Van még rá esély, hogy elhívjon 2. randira?

2014. nov. 12. 00:14
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Amúgy meg lehet érdemes lenne neked lépned, ráírnod egy sms-t, ha ennyire nyomaszt a dolog. Max. leráz, de akkor legalább már nem kell fölöslegesen reménykedned. Jobb elejét venni a dolgoknak, ha úgy érzed szükségét. Semmit sem veszíthetsz. De számon kérő ne legyél vele, csak kérdezd meg hogy van.
2014. nov. 12. 00:56
 12/45 anonim ***** válasza:
Ja és ha tényleg ilyen tapasztalatlanka, akkor szerintem nem fogja megírni, ha nem akar többet találkozni veled. Ha ráírsz, rosszabb esetben arra sem fog válaszolni.
2014. nov. 12. 00:59
 13/45 PearlDiver ***** válasza:
34%

Te is nyugodtan kezdeményezhetsz beszélgetést, oké hogy a fiúnak kell kezdeményezni de ha neked hiányzik akkor miért nem írsz rá?

Lehet csak ennyi kéne neki hogy felbátorodjon.

Olyan kiábrándítóak tudnak lenni ezek a játszmák, hogy akkor most kivárok, miért nem ír, biztos ez, biztos az. Ahelyett, hogy egymással foglalkoznának az emberek...

2014. nov. 12. 01:00
 14/45 A kérdező kommentje:

Hát igen, itt várok már mióta és semmi. Én is arra gondolok egyébként, hogy ha még esetleg én bizonytalanítottam is el valamivel (bár nem hiszem, nem tudom), ha én eléggé szimpatikus voltam neki, akkor azért úgyis keresne.

Tanácstalan vagyok, felhívni meg keresni én még nem szeretném, mert ha a legelső találkozás után ő maga nem tudja, hogy voltam-e annyira szimpi, hogy felhívjon vagy keressen, akkor én mit erősködjek, mint lány. :(

10#

Legbelül én is tudom, hogy ez így van és igazad van, csak mikor benne van az ember ebben a helyzetben, akkor olyan nehéz tisztán látni, mert mindig ott van, hogy mi van, ha pont ez a kivétel. :(

13#

Nem játszmázok, azt nem szeretem. De szerintem, ha 10 lányt megkérdezel, akkor 9 azt mondaná, hogy a fiú kezdeményezzen az első randi után. Utána kezdeményezek én, nem gond... de a legelső, a meghatározó találkozás után a fiúnak kellene keresnie a lányt. Ez nem játszma.

Amúgy köszönöm a kommenteket, elgondolkodtatóak!

2014. nov. 12. 01:04
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy tartom illendőnek, hogy a férfi tegye meg az első lépést. Viszont, ha most te napokig még ezen rágódnál, akkor női büszkeség ide vagy oda, nem jobb letudni, önmagad megnyugtatása végett rákérdezni a dologra és tisztázni, hogy mi a helyzet? Gondolom mindketten érett felnőtt emberek vagytok, ilyen korban nem kéne cikinek érezni a tiszta kommunikációt. Ha aggódós vagy, ez megoldás arra, hogy megnyugtasd magad, úgy gondolom ezzel helyére kerülne benned a dolog. Én legalábbis ezt tenném, ha nem tudnék napirendre térni a dolog fölött.
2014. nov. 12. 01:14
 16/45 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak még most magam sem akarom elhinni, hogy tényleg nem keres. De aztán ha még egy ideig semmi, akkor írni fogok szerintem. De még most várok, persze lehet, h a nagy semmire. :(
2014. nov. 12. 01:29
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok és remélem sikerül megbeszélnetek a dolgot, aztán lesz ami lesz, legalább megnyugodhatsz:)
2014. nov. 12. 01:36
 18/45 A kérdező kommentje:
Köszi, majdcsak megbeszéljük. :( :)
2014. nov. 12. 02:03
 19/45 anonim ***** válasza:
te mennyi idős vagy? jól nézel ki?
2014. nov. 12. 02:08
 20/45 A kérdező kommentje:

24 vagyok.

Nem vagyok bombázó az biztos, de azért nem vagyok borzalmas szerintem.

2014. nov. 12. 02:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!