Miért csinálta ezt ez a nő?
Ma jöttem haza vonattal, és velem szemben ült le egy helyes lány, nagyon szimpatikusnak tűnt. Felraktam a cuccát, aztán egy ideig nem mertem hozzászólni, csak úgy lopva figyeltem néha. Aztán nem túl tolakodóan, de megkérdeztem hol száll le. Úgy tűnt szívesen beszélget velem, de két-három perc múltán sóhajtott egyet, felvonta a szemöldökét, levette a cuccát és hátrébb ült. Visszagondolva sem tudok semmit felidézni, amivel megsérthettem, teljesen normális témákkal kezdtünk. Nagyon rosszul esett, egész úton ott volt a gombóc a torkomban. Még a másik székben az öregasszony is megveregette a karomat, hogy "semmi baj". Életemben harmadjára sikerült bátorságot merítenem, hogy kezdeményezzek valakinél, de nekem ez így nem fog menni...
Rosszul csináltam valamit?
#11: "Egyébként én, ha rossz a kedvem..."
Egyébként ha rossz kedved van, nyilván elutasítod a férfiideálodat is, akit pont megpillantasz a vonaton és még veszi is a bátorságot, hogy leszólítson. Gondolom, ekkor is rossz kedved lenne... Á, dehogy vagytok felszínesek, ti nők!
"Egyébként ha rossz kedved van, nyilván elutasítod a férfiideálodat is, akit pont megpillantasz a vonaton és még veszi is a bátorságot, hogy leszólítson. Gondolom, ekkor is rossz kedved lenne... Á, dehogy vagytok felszínesek, ti nők!"
Igen, elutasítom. Mert akkor a problémámmal vagyok, és tőlem akár egy görög isten is odaülhetne mellém, akkor se tudna érdekelni. Egyébként az említett férfi is kifejezetten helyes volt, és ha tovább próbálkozott volna, szerintem én is b*nkóztam volna vele, mert tényleg rossz passzban voltam.
Én azóta már férjnél vagyok, és mivel nincs a homlokomra írva, a fehérarany gyűrűt meg nem igazán szokták jegygyűrűnek nézni, így előfordul, hogy próbálnak velem ismerkedni. Ami nekem jól esik, és egyébként én általában szívesen beszélgetek pl. a vonaton, de azért arra is szoktam figyelni, hogy gyorsan kiderüljön, hogy már elkeltem. És érdekes, hogy sokan abba is hagyják a beszélgetést akkor, amikor kiderül, hogy férjnél vagyok, de legalább ugyanennyien meg szívesen folytatják, mert egyszerűen szeretnek beszélgetni, embereket megismerni, és nem csak párkeresés céljából. 11-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!