Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálta ezt ez a nő?

Miért csinálta ezt ez a nő?

Figyelt kérdés

Ma jöttem haza vonattal, és velem szemben ült le egy helyes lány, nagyon szimpatikusnak tűnt. Felraktam a cuccát, aztán egy ideig nem mertem hozzászólni, csak úgy lopva figyeltem néha. Aztán nem túl tolakodóan, de megkérdeztem hol száll le. Úgy tűnt szívesen beszélget velem, de két-három perc múltán sóhajtott egyet, felvonta a szemöldökét, levette a cuccát és hátrébb ült. Visszagondolva sem tudok semmit felidézni, amivel megsérthettem, teljesen normális témákkal kezdtünk. Nagyon rosszul esett, egész úton ott volt a gombóc a torkomban. Még a másik székben az öregasszony is megveregette a karomat, hogy "semmi baj". Életemben harmadjára sikerült bátorságot merítenem, hogy kezdeményezzek valakinél, de nekem ez így nem fog menni...

Rosszul csináltam valamit?

2014. nov. 6. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyébként én, ha rossz a kedvem, és nem akarok ismerkedni, azt szoktam mondani, hogy "ne haragudj, de olvasni szeretnék". Ezt mindig szokták venni a férfiak, és szerintem közel sem olyan bántó, mintha otthagynám a fenébe. Volt, hogy egy szakítás után jöttem haza vonattal, és akkor is szeretett volna velem ismerkedni egy srác. Nyilván nem mondom meg neki így nyitásnak, hogy bocs, de most rúgtam ki a pasimat, de azért el lehet intézni, hogy ne bántsak meg egy idegent.
2014. nov. 7. 08:22
 12/15 anonim ***** válasza:
#11: Igen, csakhogy ehhez intelligencia kell (értelmi és érzelmi egyaránt), ami sajnos sok nőben nincs meg, ahogyan én ezt tapasztaltam. Nyilván megérti az ember, ha valakinek nincs kedve beszélgetni, de nem értem, miért olyan nehéz megmondani, hogy "bocs, de nem", ez olyan bonyolult feladat? Én is próbáltam vonaton beszélgetni egy-két csajjal, kérdeztem valamit, válaszoltak, ennyi, láttam rajtuk, hogy nem vevők erre, szóval hagytam őket, de leesne az aranygyűrű az ujjukról, ha azt mondanák, hogy pl. nincs kedvük beszélgetni? Ha kezdeményezünk, az a baj, ha nem kezdeményezünk, az a baj, a fene se érti ezt. És szerintem csak üres kifogás a rosszkedvre vagy bármi egyébre hivatkozni a bunkó viselkedés megindoklásakor, egy értelmes, normális ember akkor is el tudja mondani, hogy nincs kedve ismerkedni, beszélgetni, ha éppen rossz a kedve, nem kell ahhoz bunkónak lenni. Szerencsétlen kérdezőnek is egy újabb kudarc, ráadásul pont egy ilyen tetű nővel, csak akkor ne csodálkozzon senki, hogy esetleg legközelebb már nem fog merni próbálkozni, és esetleg megkeseredik.
2014. nov. 7. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:
35%

#11: "Egyébként én, ha rossz a kedvem..."

Egyébként ha rossz kedved van, nyilván elutasítod a férfiideálodat is, akit pont megpillantasz a vonaton és még veszi is a bátorságot, hogy leszólítson. Gondolom, ekkor is rossz kedved lenne... Á, dehogy vagytok felszínesek, ti nők!

2014. nov. 7. 13:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Ennél azért durvább visszautasítások is lesznek az életben, szóval szokj hozzá. :D
2014. nov. 16. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:

"Egyébként ha rossz kedved van, nyilván elutasítod a férfiideálodat is, akit pont megpillantasz a vonaton és még veszi is a bátorságot, hogy leszólítson. Gondolom, ekkor is rossz kedved lenne... Á, dehogy vagytok felszínesek, ti nők!"

Igen, elutasítom. Mert akkor a problémámmal vagyok, és tőlem akár egy görög isten is odaülhetne mellém, akkor se tudna érdekelni. Egyébként az említett férfi is kifejezetten helyes volt, és ha tovább próbálkozott volna, szerintem én is b*nkóztam volna vele, mert tényleg rossz passzban voltam.

Én azóta már férjnél vagyok, és mivel nincs a homlokomra írva, a fehérarany gyűrűt meg nem igazán szokták jegygyűrűnek nézni, így előfordul, hogy próbálnak velem ismerkedni. Ami nekem jól esik, és egyébként én általában szívesen beszélgetek pl. a vonaton, de azért arra is szoktam figyelni, hogy gyorsan kiderüljön, hogy már elkeltem. És érdekes, hogy sokan abba is hagyják a beszélgetést akkor, amikor kiderül, hogy férjnél vagyok, de legalább ugyanennyien meg szívesen folytatják, mert egyszerűen szeretnek beszélgetni, embereket megismerni, és nem csak párkeresés céljából. 11-es voltam.

2014. nov. 16. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!