Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálta ezt?

Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés
Megismertem egy 19 éves srácot az interneten elméletben ma találkoztunk volna először de nem jött el több mint egy órát vártam rá.Mindent megbeszéltünk hogy mikor találkozunk és hol. Reggel még azt mondta ott találkozunk mégsem jött el. Miért? Mindkét nem válaszát szívesen fogadom.14/L
2014. júl. 18. 17:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Meglátott és elmenekült.
2014. júl. 18. 17:31
 2/17 anonim ***** válasza:
Ugyan. Mit akarna egy kislánytól egy majdnem 20 éves pasi? Nem a te korosztályod.
2014. júl. 18. 17:31
 3/17 anonim ***** válasza:
Háááát 14 évesen 19 évessel kicsit fura, de szerintem szimplán csak bunkó, de persze lehet, hogy tényleg te vagy ronda én nemtudom.
2014. júl. 18. 17:33
 4/17 A kérdező kommentje:
De ő akarta hogy találkozunk.
2014. júl. 18. 17:34
 5/17 anonim ***** válasza:

Tanulság? Ne menj randizni.

Nem, a tanulság h nem neten ismerkedünk :)

2014. júl. 18. 17:34
 6/17 anonim ***** válasza:
A tanulság, hogy nem idiótákkal ismerkedünk. Azóta sem jelentkezett?
2014. júl. 18. 17:36
 7/17 anonim ***** válasza:
És esetleg ezt tőle is megkérdezted? Vagy tényleg tőlünk várod el, hogy tudjuk?
2014. júl. 18. 17:43
 8/17 anonim ***** válasza:

nem hinném hogy ronda lennél... >:(

De azt igen, hogy akkor látta meg a korosztály béli különbséget, és angolosan távozott..

Idős az Neked!

2014. júl. 18. 17:47
 9/17 anonim válasza:

Most őszintén, ezzel csak én vagyok így? Mi a ****-t akarsz te egy 19 évestől? Szerintem a korosztályodban kéne megtalálnod a boldogságot. Figyelj, 1-2 évvel idősebb az oké, de nem 5tel(mármint ebbe a korba. Szüleim között is 6 év van).

Amúgy szerintem mondj köszönetet azért, hogy nem ment el, lehet tönkretette volna az életed.

2014. júl. 18. 17:49
 10/17 A kérdező kommentje:

6: azóta sem írt megkérdeztem tőle hogy miért nem jött el semmi válasz pedig egész végig azt mondta hogy én menyire bejövök neki

7: természetesen nem tőletek várom a választ csak az érdekelt hogy szerintetek miért nem jött el

2014. júl. 18. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!