Miért csinálta ezt?
Mert egy bukó paraszt. Megeshet, hogy élőben esetleg mégsem tetszettél neki annyira, de akkor is, normális ember legalább odamegy, ha már egyszer kikönyörgött egy találkozót, beszélgetni attól még lehet.
Igazából amúgy azt is el tudom képzelni, hogy eleve erre készült. Ilyenkor még sok srácnak nem nőtt be a feje lágya, van, aki ezt poénnak fogja fel..
Mindenesetre szerintem próbáld meg elfelejteni minél előbb ezt az esetet, és a srácot is. Ne foglalkozz vele ezután!
oké
de engem csak az érdekel hogy miért jó ez neki és bocsánat hogy itt kérdezem de egyszerűen nem értem hogy eben mi a jó
ha valaki érti akkor írja meg
Te 9. én is azt írtam 8-voltam...
és ha további dorgálás kell a kis kérdezőnek, jól jártál, és ezt őszintén mondjuk a 9-el!!
Képzeld el mi lehetett volna ha megtámad vagy bármi..
óvatosabban azzal k..va internettel!
Köszönöm #8 az egyetértést.
És egyébként kérdező, mi lett volna, ha bunkó veled te el akarsz menni, de ő nem enged és még megis erőszakol? Nem hinném, hogy boldogabb lennél. Mármint bocs, ha neked erre ment ki az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!