Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálta ezt?

Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés
Megismertem egy 19 éves srácot az interneten elméletben ma találkoztunk volna először de nem jött el több mint egy órát vártam rá.Mindent megbeszéltünk hogy mikor találkozunk és hol. Reggel még azt mondta ott találkozunk mégsem jött el. Miért? Mindkét nem válaszát szívesen fogadom.14/L
2014. júl. 18. 17:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értem hát köszönöm az intéseket és szívesen fogadok még továbbiakat.
2014. júl. 18. 17:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Mert egy bukó paraszt. Megeshet, hogy élőben esetleg mégsem tetszettél neki annyira, de akkor is, normális ember legalább odamegy, ha már egyszer kikönyörgött egy találkozót, beszélgetni attól még lehet.

Igazából amúgy azt is el tudom képzelni, hogy eleve erre készült. Ilyenkor még sok srácnak nem nőtt be a feje lágya, van, aki ezt poénnak fogja fel..

Mindenesetre szerintem próbáld meg elfelejteni minél előbb ezt az esetet, és a srácot is. Ne foglalkozz vele ezután!

2014. júl. 18. 18:41
 13/17 A kérdező kommentje:

oké

de engem csak az érdekel hogy miért jó ez neki és bocsánat hogy itt kérdezem de egyszerűen nem értem hogy eben mi a jó

ha valaki érti akkor írja meg

2014. júl. 18. 18:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Te 9. én is azt írtam 8-voltam...

és ha további dorgálás kell a kis kérdezőnek, jól jártál, és ezt őszintén mondjuk a 9-el!!

Képzeld el mi lehetett volna ha megtámad vagy bármi..

óvatosabban azzal k..va internettel!

2014. júl. 18. 19:08
 15/17 anonim válasza:

Köszönöm #8 az egyetértést.

És egyébként kérdező, mi lett volna, ha bunkó veled te el akarsz menni, de ő nem enged és még megis erőszakol? Nem hinném, hogy boldogabb lennél. Mármint bocs, ha neked erre ment ki az egész.

2014. júl. 18. 19:16
 16/17 A kérdező kommentje:
Természetesen nem erre ment ki az egész ha nem engedett volna el max jól sípcsonton rúgom
2014. júl. 18. 19:46
 17/17 anonim válasza:
tuti hogy csak hülyített... Gondolta magában " Na egy kislány átverem és nevetek egy jót." Melyik 20 évesnek kéne egy 14 éves ?
2014. júl. 25. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!