Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálta ezt ez a nő?

Miért csinálta ezt ez a nő?

Figyelt kérdés

Ma jöttem haza vonattal, és velem szemben ült le egy helyes lány, nagyon szimpatikusnak tűnt. Felraktam a cuccát, aztán egy ideig nem mertem hozzászólni, csak úgy lopva figyeltem néha. Aztán nem túl tolakodóan, de megkérdeztem hol száll le. Úgy tűnt szívesen beszélget velem, de két-három perc múltán sóhajtott egyet, felvonta a szemöldökét, levette a cuccát és hátrébb ült. Visszagondolva sem tudok semmit felidézni, amivel megsérthettem, teljesen normális témákkal kezdtünk. Nagyon rosszul esett, egész úton ott volt a gombóc a torkomban. Még a másik székben az öregasszony is megveregette a karomat, hogy "semmi baj". Életemben harmadjára sikerült bátorságot merítenem, hogy kezdeményezzek valakinél, de nekem ez így nem fog menni...

Rosszul csináltam valamit?

2014. nov. 6. 22:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

:DDDDDD ez a legnagyobb félelmem (nem)

gondolom untattad

2014. nov. 6. 22:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

#1: Biztos értékeli, hogy még te is kiröhögöd, nagyon rendes tőled.

Még ha untatta is, akkor sem így kellett volna reagálnia a nőnek. Remélem ezt most sok lány olvassa, és kicsit megértik miért nem merünk sokszor.

2014. nov. 6. 22:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azt várta, hogy a kezébe nyomod a farkadat. Amúgy meg ne próbáld megfejteni a viselkedésüket, sokszor ők maguk sem tudják, hogy mit is akarnak. Talán érezte rajtad a bátortalanságot, a görcsösséget, vagy nem volt kedve "úgy" ismerkedni, ki tudja. Ne add fel, egyszer összejön majd. Gondolj inkább arra, hogy már háromszor megszólítottál valakit, tehát képes vagy erre, meg tudod csinálni máskor is. Mások sem sokkal sikeresebbek, főleg a mai világban nagyon nehéz, de gyakorolj tovább, és majd összejön, csak ne keseredj el. Tudom, hogy sz.r érzés, de próbáld lazábban venni.
2014. nov. 6. 22:18
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

Simán csak egy bunkó ribizlit fogtál ki. Ne vedd a szívedre.

25N

2014. nov. 6. 22:21
 5/15 anonim válasza:
49%
Azt csináltad rosszul, hogy nem b*sztál le neki egy hatalmasat, amiért ilyen paraszt volt.
2014. nov. 6. 22:24
 6/15 anonim ***** válasza:

A 3-as vagyok, még annyit, hogy ebből is leszűrhető az a tanulság, hogy sokszor a normálisnak tűnő nőszemélyek sem azok, akiknek mutatják magukat. Azt hiszed, hogy van náluk esélyed, akár még félreérthetően is viselkednek, pláne egy tapasztalatlan emberke számára, aztán meg jön a nagy pofára esés.

Amúgy nekem volt egy furcsa szitum egyszer a vonaton, csak flörtölős kicsengéssel, pedig én sem vagyok nagy dumagép, még csak jó pasi sem, és nem tudom, hogy véletlenül alakultak-e így a dolgok, de azt éreztem, hogy ez most így flörtölés, és élveztem a dolgot, holott én is eléggé szorongásos vagyok. :) A lényeg, hogy ha lehet, akkor próbáld kicsit lazábbra venni a figurát, a bunkó ribiket meg sz.rd le, nem méltóak arra, hogy emészd magad miattuk.

2014. nov. 6. 22:32
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyen p#csákra egy gondolatot se pazarolj. Még a mamókának is leesett, hogy mekkor bunkó volt a csaj. Nem kell az ilyen öntelt idiótákkal foglalkozni. Nem lehet könnyű, hogy amikor vesszük a bátorságot, akkor vágnak bennünket állba a csajok, ezt már néhány korábbi kérdésnél is kifejtettem, de próbálj meg továbblépni.
2014. nov. 6. 22:34
 8/15 fahéjas Alien ***** válasza:

Annyi mindenféle oka lehet.... nem is értem miért kell egyből ítélkezni, hiszen nem ismerjük őt...

az is lehet, hogy rossz napja volt... épp kirúgták az állásából, vagy kórházba került egy hozzátartozója, vagy kiderült, hogy beteg... kitudja?

Egyébként az ilyen spontán beszélgetéskezdeményezéseket érdemes jól átgondolni, és célszerűbb például egy szemkontaktus felvételével nyitni, vagy egy szimpla mosollyal,... aztán, ha ez nem mutat viszonzást, akkor fölösleges tovább próbálkozni. - és így az önérzeted se sérül, és reálisabb rálátásokat kapsz a lehetőségekre kérdező.

2014. nov. 6. 22:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A szemkontaktus meg a mosoly azoknak válik be kezdő lépésként, akik ehhez elég bátrak, nem jönnek zavarba, és meg merik tenni.

Szerintem ennek a lánynak illett volna megindokolnia a tettét, ha már elkezdődött egy beszélgetés, mert ez így nem több bunkóságnál véleményem szerint, csak úgy otthagyni szó nélkül valakit, szedni a sátorfáját és odébb menni. Az ember nem gondolatolvasó lény.

Érdekesek ezek a nők tényleg: elvárják azt, hogy kezdeményezzenek a férfiak, holott éppen ők rombolják le a meglévő önbizalmukat, bátorságukat is.

2014. nov. 7. 00:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy a néni megveregette a karod, azt jelenti, hogy sajnált, mert ez a lány bizony kretén volt. Ne foglalkozz vele, majd máskor összejön.
2014. nov. 7. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!