Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi rosszat tettem? :'' ( (...

Mi rosszat tettem? :'' ( ( Nem értem miért csinálta ezt. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

3 napja volt egy fiúnak a szülinapja, aki bejön nekem. Írtam neki, hogy 'boldogot!:)' erre ő törli az idővonaláról, sőt még ki is törölt. Mikor láttam hogy kitörölt én is vissza akartam vágni, és leakartam tiltani, de mire letiltottam volna, elkéstem, mert ő már megtette. Mi rosszat tettem ezzel? Mondjuk volt egy két feltűnő és árulkodó jelenet, amit szeretett barátnőimtől kaphattam... A legrosszabb az egészben, hogy szeptembertől együtt fogunk utazni(Budapesttől minden nap 25-30 km-t), minden áldott nap, vagyis minden nap majd ha látom vörösödés lesz?? Kérlek segítsetek, mert fogalmam sincs hogy mi rosszat tettem ezzel... talán én nem jövök be neki, vagy talán egyáltalán nem bír és így akarta jelezni? Kérlek segítsetek. Köszönöm szépen előre is a normális válaszokat...:''(((

(remélem ezt ő nem olvassa) :// :(

2014. júl. 25. 14:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
miért lenne vörösödés? nyalja meg a sót ha ennyire értelmes. én biztos nem csinálnék ügyet belőle bár nem ismerem a teljes sztorit így nem tudhatom miért lépte meg ezt.
2014. júl. 25. 14:22
 2/21 anonim ***** válasza:
Igen sajnos valószínű hogy nem jössz be neki. De nyugodj meg mert ettől függetlenül ,ég beléd szerethet csak tenned kell érte. Habár ebből már nem tudom hogy keveredsz ki. Van esetleg közös barát vagy hasonlók? Jó lenne tudni hogy hány lvesek vagytok.. Ha meglesz a barátság viszony akkor onnan már könnyebb lesz. Tudok segíteni, ha szükséged van a segítségemre írj privátban. Ott elmondok pár dolgot:)
2014. júl. 25. 14:24
 3/21 anonim ***** válasza:
Nekem borsózik a hátam ettől a szótól, hogy "boldogot". Legalább írtad volna meg hogy boldog micsodát. Én sem szoktam megtartani az idővonalamon az ilyen értelmes köszöntéseket.
2014. júl. 25. 14:26
 4/21 A kérdező kommentje:
Hát az egész úgy volt, hogy megtetszett ez a srác... Van 3 barátnőm akivel a suliba mindig együtt lógunk, együtt buszozunk stb.. és amikor ő a közelbe volt a buszon, mindig árulkodó jeleket adtak, hogy bizony ő bejön nekem. Pl. amikor a névnapja volt... Kérdezték tőlem " Milyen névnap van ma Adri?" Jó persze, elnéztem nekik mert csak afféle baráti szivatásból csinálták, és őszintén megvallva én is beégettem őket párszor. Mindegy.. És hát volt a szülinapja, és ez történt amit már fent megírtam. Tulajdonképpen azért írtam neki, mert a buszon szokott engem nézni. Tehát elfordulok, és érzem magamon hogy néz. ÉS amikor oda nézek gyorsan elfordul.. Aztán most meg letiltott. Egyszerűen halvány lila gőzöm sincs arról hogy miért tette. Talán nem jövök be nkei és ezért akart lekoppintani. Vagy nem tudom.. ://((
2014. júl. 25. 14:28
 5/21 A kérdező kommentje:
#3: hát nem tudom... én szoktam másoknak is boldogot írni, ők nem törlik ki, mert legalább gondolnak rá, ://
2014. júl. 25. 14:34
 6/21 anonim ***** válasza:
Talán van barátnője, aki ismer téged és tudja hogy tetszik neked a srác. És féltékenységében kierőszakolta, hogy töröljön téged a srác. Ismerek ilyen sztorit...
2014. júl. 25. 14:35
 7/21 anonim ***** válasza:
6osnak lehet igaza lehet különben én bele se gondoltam ebbe:o
2014. júl. 25. 14:38
 8/21 anonim ***** válasza:

Lehet azért tette,mert szeretett és azt hitte h nem lehet nálad esélye és el akart felejteni,de amikor ráírtál megint rád gondolt és le is tiltott,h semmiképp se juss az eszébe:(

Lehet hülyeség,de beszéld ezt meg vele:)

2014. júl. 25. 14:41
 9/21 A kérdező kommentje:
hát barátnője nincs neki, mert jobban nyomoztam mint az FBI, de van egy csaj aki nagyon nagyon gyanús nekem..:oo hát lehetséges... most hogy így belegondolok.:((
2014. júl. 25. 14:42
 10/21 A kérdező kommentje:
#8: bárcsak így lenne :(((((( suli végén már kínomban nem tudtam mit csináljak, mert nyáron nem láthatom.. és most meg ezt kapom vissza... :'(
2014. júl. 25. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!