Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi rosszat tettem? :'' ( (...

Mi rosszat tettem? :'' ( ( Nem értem miért csinálta ezt. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

3 napja volt egy fiúnak a szülinapja, aki bejön nekem. Írtam neki, hogy 'boldogot!:)' erre ő törli az idővonaláról, sőt még ki is törölt. Mikor láttam hogy kitörölt én is vissza akartam vágni, és leakartam tiltani, de mire letiltottam volna, elkéstem, mert ő már megtette. Mi rosszat tettem ezzel? Mondjuk volt egy két feltűnő és árulkodó jelenet, amit szeretett barátnőimtől kaphattam... A legrosszabb az egészben, hogy szeptembertől együtt fogunk utazni(Budapesttől minden nap 25-30 km-t), minden áldott nap, vagyis minden nap majd ha látom vörösödés lesz?? Kérlek segítsetek, mert fogalmam sincs hogy mi rosszat tettem ezzel... talán én nem jövök be neki, vagy talán egyáltalán nem bír és így akarta jelezni? Kérlek segítsetek. Köszönöm szépen előre is a normális válaszokat...:''(((

(remélem ezt ő nem olvassa) :// :(

2014. júl. 25. 14:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
hát ez kemény,még nevettem is rajta :D
2014. júl. 25. 15:52
 12/21 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha a bizonytalan "azt hiszem" helyett megkérdeznéd tőle, hogy ezt most miért?
2014. júl. 25. 15:54
 13/21 A kérdező kommentje:
#11:hát, elôször csak ledöbbentem, de most kemèny 3 nappal kèsőbb, visszagondolok ès a kur>a anyját, ès nevetek èn is, azon amin elötte szomorkodtam.xddd pacsii :D
2014. júl. 25. 15:57
 14/21 A kérdező kommentje:
#12:hát igazad van, de mèg nem beszèltem vele soha, leszòlítani mèg vèletlenül sem mernèm..fb-n letiltott.. remènytelen..://
2014. júl. 25. 16:00
 15/21 anonim ***** válasza:
ezek szerint nem törölt hanem tiltott?
2014. júl. 25. 16:09
 16/21 anonim ***** válasza:

Nyilván nem tettél semmi rosszat, ez nem a te hibád. Vagy a srác ilyen retardált, vagy valaki bekavart veled kapcsolatban, de a srác is hülye, ez biztos.. Mert ha valaki nem tetszik az embernek, akkor sem ez a megoldás, hogy egyből töröljük, letiltjuk, stbstb... Főleg nem egy ilyen ártatlan kis jókívánság után.

Neked meg legyen már több önbizalmad, meg se kéne fordulnia a fejedben, hogy te rontottál el valamit. Ne legyél egy ilyen idióta miatt elkenődve. Inkább élvezd ki a nyarat! ;)

2014. júl. 25. 16:25
 17/21 A kérdező kommentje:

#15:Hát először törölt, utàna tiltott..

#16:nem hinném hogy valaki bekavart volna mert rajtam kivűl csak 3-an tudják... bennük megbízok. hát azt meg hogy mièrt pont most törölt ki amikor csak megköszöntöttem, nem tudom://

2014. júl. 25. 17:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Az ő szemszögéből vadidegen vagy, talán zaklató is. Máshogy kezdd az ismerkedést.
2014. júl. 25. 17:26
 19/21 A kérdező kommentje:
mondjuk ez , való igaz de akor miért bámult olyan nagyon a buszon? meg mindegy hogy vadidegen vagyok vagy sem.. ha ismer ha nem, és ismerősöm fb-n szerintem bárkinek jól esne egy köszöntés.. ezt csak egy jó gesztusnak szántam...://
2014. júl. 25. 20:01
 20/21 anonim ***** válasza:
ez legyen a legnagyobb problémád az életben te eszes -.-
2014. júl. 25. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!