Fiúk, lányok! Ezt miért csinálta? Lehet h van valakije?
Figyelt kérdés
Van egy lány sokat beszélgettünk. Látott rólam képet, azt mondta helyes vagyok és tetszek neki. Eljutottunk odáig h találkozunk. Találkoztunk erre azt mondta nem vagyok az esete, meg h hagyjam békén. :/2014. aug. 20. 13:48
1/7 anonim válasza:
A kép és a valóság más képet mutat.
2/7 anonim válasza:
Meggondolta magát. Meg egy kép teljesen más mint élőbe. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Webcamoztunk is.
2014. aug. 20. 13:50
5/7 A kérdező kommentje:
Meg mondta h bejön neki a személyiségem is. Erre meg elküld.
2014. aug. 20. 13:53
6/7 hőcserélő válasza:
hát örülj neki ennyire őszinte volt és megmondta kerekperec mi a helyzet...örülj neki hogy nem hitegetett
7/7 anonim válasza:
Tudod, mindenkinek van egyfajta kisugárzása, vagy személyes amplitúdója, vagy nevezzük, aminek akarpd. A lényeg, hogy ezek vagy passzolnak, vagy nem. Rengetegszer éreztem eszeveszett vonzódást arra teljesen alkalmatlan személyek iránt, és érzetem taszítást is olyannal, aki amúgy teljesen rendben lett volna. Aki érzékeny erre, az első percben tudja, hogy lehet-e köztetek valami, vagy nem. És valóban örülj, hogy nem hitegetett, hanem azonnal közölte ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!