Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lányba és ezt elmondtam neki és erre elég finoman de vissza utasított. De én még mindig szerelmes vagyok belé most mit tegyek próbálkozzak újra vagy hagyjam annyiban.2014. nov. 6. 19:47
3/7 anonim válasza:
Hagyd annyiba, ha most nem tetszel neki, nem is fogsz... :)
5/7 anonim válasza:
Kerüld el, felé se nézz, tégy úgy mintha nem is létezne. Ki tudja lehet pont ez fogja felkelteni az ő érdeklődését is, ha látja rajtad, hogy nem érdekel.. :)
6/7 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy haza viheted-e az Audiddal, ha ezt is elutasítja, akkor hagyd.
7/7 anonim válasza:
A "takarodjál innen vagy szólok a bátyámnak hogy b**on hátba a fánglival" mióta finoman?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!