Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban akinek bejövök, legalábbis úgy érzem. Baráti társaságban van, olyan csajhavernek mondanám. Többször vettem azt észre hogy szeret a társaságomban lenni, érdeklődik felőlem stb. Csinos is, viszonylag jó alakja van, ad magára viszont az arca nem nagyon jön be. Meg nem érzem azt a szikrát amit szerintem érezni kellene hogyha bejön nekem valaki. Biztos volt már olyan veletek hogy ránéztek egy csajra és egyből mondtátok hogy na ez igen! ez bejön, meg na ez jól néz ki tetszik stb. Na most ha nála ezeket nem érzem, ebből a szempontból semleges. Nem tudom mit csináljak, mert nem volt még barátnőm és már jó lenne ha lenne :) Amúgy már csomószor próbálkoztam más lányoknál akik nekem tetszettek, de azok mind visszautasítottak. 18/f2014. szept. 29. 14:29
1/3 anonim válasza:
Mond meg neki hogy takatodjon hidd el felemelo erzes lesz
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából nem zavaró, mert annyira nem nyomul csak azt érzem hogy bejövök neki. Az a fő kérdés hogy kihasználjam e a helyzetet és belemenjek egy kapcsolatba és hátha később valami vonzalom kialakul, vagy hagyjam az egészet?
2014. szept. 29. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!