Mi tévő legyek? Tegyem féltékennyé, vagy elveszthetem? 14/L
hárman vagyunk barátok.. na persze barátok.. egy fiú két lány.
szerelmi 3szög alakult ki köztünk.
mind ketten szeretjük a srácot, de ezt még csak én tudom, a barátnőmnek nem mertem még bevallani. A srácnak tuti, hogy én tetszem, de nem akarok vele járni a barátnőm miatt.
A fiúnak nagyon nagy az egója, és ő viszont tudja, hogy mind2en belé vagyunk esve. Próbálom elfelejteni, ezt az egoistát de nem nagyon sikerül.
Holnap 3an filmet nézünk itt nálunk. Arra gondoltam, hogy beállítom azt a képet amin egy másik fiúbarátommal vagyok. Szerintetek ez jó ötlet?, mert ha féltékeny lesz, akkor lehet lesz köztünk valami.. csak egy csók vagy valami. kérlek segítsetek.
ha a barátnőd miatt nem akarsz tőle semmit, semmi értelme annak, hogy féltékennyé tedd, és megcsókoljon, vagy valami.
mellesleg ő szerintem tudja jól hogy mit érez, csak te/ti nem tudtok róla. és lehet, hogy ő sem akar egyikőtöktől sem semmit, pont azért mert barátok vagytok hárman, és ezt tiszteletben akarja tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!