Van egy leányzó aki tetszik. Rajta is érződik, hogy vonzódik hozzám, de akármikor hívom, hogy mennyünk el valahova nem nagyon akar. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 14:20
1/6 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy ő hova akarna menni és oda elkisérheted-e?
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is vonzódik hozzád, csak beképzeled magadnak. De az is lehet, hogy bejössz neki, csak szégyellene téged az utcán. :D
3/6 A kérdező kommentje:
Van egy közös ismerősünk, aki az adott személlyel jóban van, és számomra is bizalmas információkat szokott megosztani, mint például most is, innen tudom h bejövök neki. de ezt amikor kérdezem tőle mindig csak eltereli a szót.
2014. aug. 27. 14:32
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az is benne van h nem nagyon akar velem jönni sehova mert szinte mindig otthon van és alig mozdul ki másokkal is, csak néha néha.
2014. aug. 27. 14:33
5/6 anonim válasza:
Szerintem is csak beképzelted magadnak hogy vonzódik hozzád.
Hidd el ha így lenne, nem kerülné a veled való találkozásokat.
6/6 A kérdező kommentje:
De voltunk már együtt egy két helyen, akkor semmi olyan jel nem volt rá, hogy ilyen lenne leginkább én arra gondolok, hogy majdnem h magának való, mert a többi barátaival se megy sehova, csak ritkán, ugyan úgy mint velem.
2014. aug. 27. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!