Mit tehetek, ha egy diszkóban, az a lány, aki nekem tetszik, más, nálam jobbképűbb pasikkal akar inkább lenni?
Ismerem a csajt, csak mikor a diszkóban vagyunk, oké ott vagyok, de nem vesz észre, illetve észrevesz, de egy jóképű pasi levonja rólam a figyelmet.
Amúgy nem vagyok jóképű, valóban vannak nálam jobb kinézetűek bőven, és ez nem önbizalomhiány, hanem realitás.
Lehet, hogy nem a diszkóban kéne próbálkoznod nála. Ott mindenki a lehető legjobban akar kinézni, és társaságot is úgy keres, hogy a másik fél is minél jobban nézzen ki. Tehát csak fizikai vonzalomról van szó. Beszélgetésre úgysem sok lehetőség van, az esetek többségében maximum egy éjszakára szól az "ismeretség".
Ha neked a lány nem erre kell, akkor él az első mondatom.
Ha csak arra, mint a többieknek, akkor próbáld meg te is a legjobb formádat hozni.
Én lány vagyok, de az egyik fiúismerősömmel beszéltem erről, és megdöbbentően igazat mondott:
A nőknek kicsit játszani kell az egójával, hogy megszerezd. Legyél a közelében, mosolyogj egyszer rá, majd rá se nézz. Táncolj mással, de úgy, hogy lásson.
Egészen gonosz: táncolj a kevésbé vonzó barátnőjével. Arra fog gondolni, hogy miért a barátnő, mikor ő a szebb.
Van esélye, hogy ő megy oda hozzád. Ha nem, nem talál vonzónak,és akkor nem sokat lehet tenni.
Kisregény lett, de remélem, segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!