Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Huszonévesnő mit akarhat egy...

Huszonévesnő mit akarhat egy 16 éves fiútól?

Figyelt kérdés
Buszon jöttem haza velem szembe leült ő, meg egy másik idősebb nő. Egész úton beszélgettek, közben rám pillantgatott folyamatosan, de mivel beszari vagyok nő ügyben, ezért kb amikor összeért a tekintetünk, elnéztem másfele. Amikor nézett hosszabb ideig, ránéztem akkor meg ő kapta el a tekintetét. Most akkor ez mi lehetett?:)

2014. nov. 6. 12:56
1 2
 11/13 anonim válasza:

ha csak beszélgettek, honnan veszed hogy az a két tag szerelmes egymásba? mi van akkor hogyha testvérek?..

én szoktam néha az unokatesómmal lógni, (lány) és nem az a gáz hogy mi ketten mászkálunk a belvárosban, hanem hogy a sok barom megfigyel minket mintha egy pár lennénk. rohadt idegesítő!

2014. nov. 8. 10:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Ki beszélt a kettejük kapcsolatáról?
2014. nov. 8. 23:49
 13/13 anonim válasza:

"3. Hozzád csak annyi, hogy egy huszonéves nő nem gondolja, hogy egy 16 fiú kissé "kicsi" hozzá? "

nem én vagyok a 3. válaszoló.

egyébként a kérdés is erről szól

2014. nov. 9. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!