Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Huszonévesnő mit akarhat egy...

Huszonévesnő mit akarhat egy 16 éves fiútól?

Figyelt kérdés
Buszon jöttem haza velem szembe leült ő, meg egy másik idősebb nő. Egész úton beszélgettek, közben rám pillantgatott folyamatosan, de mivel beszari vagyok nő ügyben, ezért kb amikor összeért a tekintetünk, elnéztem másfele. Amikor nézett hosszabb ideig, ránéztem akkor meg ő kapta el a tekintetét. Most akkor ez mi lehetett?:)

2014. nov. 6. 12:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szexuálisan izgattad, ettől függetlenül még korántsem biztos, hogy e is feküdne veled.
2014. nov. 6. 12:57
 2/13 anonim ***** válasza:

PÉNZT :D

A kisfiúkat könnyű becsapni.

Na jó lehet hogy csak zervekereskedő és megpróbál elcsalni. Vagy prosti és így keresi azt aki majd fizet neki a menetért.

2014. nov. 6. 12:57
 3/13 anonim ***** válasza:
Tetszettél neki és kész, ennyi.
2014. nov. 6. 12:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Tök egyszerű tetszettél neki,de szerintem csak megnézett semmi több:)
2014. nov. 6. 13:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Rád van írva hogy 16 vagy? Lehet idősebbnek látszol a korodnál, és potenciális partnert tekintett benned.
2014. nov. 6. 13:01
 6/13 A kérdező kommentje:

Első kettőnek köszönöm a rendkívül értelmes választ.

3. Hozzád csak annyi, hogy egy huszonéves nő nem gondolja, hogy egy 16 fiú kissé "kicsi" hozzá? Szóval érted.

2014. nov. 6. 13:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem nem nézek ki többnek, bár ennek csak örülök.:)
2014. nov. 6. 13:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Ma már egyáltalán nem szokatlan ha valakinek idősebb barátnője van.

Én egyik ismerősöm is 20 éves lesz decemberbe a barátnője meg már 23 éves.

Én esetembe is benne van az a dolog, a bátyám 5 évvel fiatalabb a feleségénél és már évek óta együtt vannak a bátyám 17 éves volt amikor megismerkedett vele ne volt ebbe semmi.

Az én barátnőm is szintén idősebb nálam, én 22 éves vagyok, a barátnőm meg februárba lesz 30 éves, persze az elején nem reménykedtem semmibe, meg én is elég gyáva vagyok csajozás terén, de mégis beszélgetni kezdtünk mert egy munkahelyen dolgozunk és mivel egyre több közös programunk volt így szerelmesek lettünk egymásba. Persze sokan néztek ránk furcsán főleg hogy a barátnőmön látszik hogy idősebb, de nagyon fiatalos és vagány csaj viselkedés szempontjából viszont tényleg sokan mondják hogy összepasszolunk én meg a koromhoz képest sokkal, érettebb, udvariasabb, kedvesebb ember vagyok mint a kortársaim, bár én nem így látom mert én is tudok hülye lenni :D De a lényeg az hogy felelősség teljes vagyok és már sokan mondják hogy miért nem akarunk még gyereket, mert van nekünk egy keresztlányunk akire 2 hetente mi vigyázunk hétvégén mivel a barátnőm tesójáé a gyerek de ők 2 hetente hétvégén sokszor lemennek a nyaralójukba picit pihenni és nem mindig viszik magukkal a gyereket, addig meg mi vigyázunk rá, a kislány imád is velünk lenni sosem volt abból baj hogy hozzánk jön mindig, persze mi is szeretnénk gyereket és anyagilag is már egyre stabilabb a helyzetünk arra hogy gyerekvállalásba kezdhessünk de még vannak terveink, ugye a barátnőm is már szeretne de mondta még vár vele, én meg még szeretnék picit még élni, mert a barátnőm is sok mindenből kimaradt élete során, szinte sosem volt nyaralni, meg soha nem járt fesztiválokon sem, és mi ezeket az időket még meg akarjuk élni tehát mi most egyenlőre még kitomboljuk magunkat 1-2 évig mert sajnos idén nagyon sok munkánk volt még a nyári leállási időszak alatt sem mentünk el jóformán sehova 3 napnál tovább mert olyan helyen dolgozunk ahova leállás alatt is be kellett mennünk takarítani, meg amolyan ügyeletbe is hogy az ottani munkásokat betudjuk engedni az adott területre meg persze a raktárat is felváltva csináltuk i dolgozók segítettünk be hogy az ottaniak is tudjanak pihenni mert anyag fuvarozás az folyamatos volt.

De a lényeg az hogy simán lehet kapcsolat akkor ha idősebb nővel kavarnál, nincs ebbe semmi.

2014. nov. 6. 13:09
 9/13 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm.:)
2014. nov. 6. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Tetszettél neki, ennyi.

Én 30 évesen sem gondolom hogy bármit is számítana a kor. Nekem is a fiatal srácok tetszenek, mivel én sem vagyok egy érett nő, attól még hogy 30 vagyok kb olyan vagyok mint egy hülye tini, kb úgy is nézek ki.

2014. nov. 6. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!