A rendes srácok miért nem érdeklik a nőket?
Na 66%-os, hozzád se megy remélem egy ember sem kezeltetnie magát! Baromságnak tartja amit tanul, na ez a szánalmas, meg a nyafogásod!
Üdv: egy nemsokára végző mérnök.
"Egyébként pedig orvosira is felvételiztem anno"
Akkor miért nem ide jársz, ha ennyire szeretsz belepofázni a dolgainkba?! Ja, nem vettek fel, aztán elmentél biomérnöknek? Talán savanyú a szőlő?
"Szerinted hány gyógyíthatatlannak tartott betegséget tudtunk volna gyógyíthatóvá tenni a te hozzáállásoddal?"
Nem tudom, az én hozzáállásommal nem történnének olyan balesetek, hogy hopsz nem tudom használni a cukormérőt. Ugyanis az én hozzáállásom szerint azzal kell foglalkozni ami fontos! Az orvosi egyetemnek az lenne a dolga, hogy általános orvost képezzen! Ehelyett kutatóorvost képeznek, aki totálisan használhatatlan a kórházban. De, hogy örüljön a fejed elárulom, hogy eddig mindössze kettő pótvizsgám volt tehát olyan sz.rul mégsem csinálom a dolgaimat. Neked sikerült egyből az összes vizsgád, csont nélkül, mert ha nem akkor, nem tudom miről beszélsz. Ó és még egy kérdés te minden egyes tárgyad tanulása közben elélvezel a gyönyörűségtől, vagy mi ez a demagóg duma?
"Elárulom: már rég kihaltunk volna."
Biológia elégtelen.
Ó és ki kérte, hogy gyere hozzám? Nyugodtan mehetsz azokhoz, akik lehet, hogy örömmel magoltak be minden baromságot, de egy vért nem tudnak levenni, egy 4/6 systolés zörejt nem ismernek fel stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!