Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy érhetném el hogy megszólí...

Hogy érhetném el hogy megszólítson? (16 l)

Figyelt kérdés
Mostanában sokszor látok a buszon egy fiút aki teljese elbűvölt. Még soha senki ennyire, de kicsit félénkebbnek tűnik. Ez jön be a legjobban hogy nem nyomulós :) de hogy jelezhetnék neki hogy bejön ? még tőle se kaptam semmi jelet szóval lehet hogy őt nem is érdeklem. szerintetek mit kéne csinálnom ?

2014. okt. 31. 11:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Menj bele, tuti megszólít.
2014. okt. 31. 12:12
 12/15 A kérdező kommentje:
ja :D beleesek az ölébe "véletlen" :D
2014. okt. 31. 12:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Sztem csinald azt h ha a varosba haova jarsz suliba vannak diak balok akk menj el hatha ott lesz mert reggel buszon sztem csak ugy odamenni az nem tunik jonak max ha odaulsz melle es valamit elkezdesz tole kerdezni h hol szall le hova jar suliba ilyenek
2014. okt. 31. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Találj ki egy indokot (pl. kérdezd meg, hogy tudja-e hány perc múlva jön az XY számú busz) és beszélgess vele. Mondd el, hogy suliba mész és, hogy már láttad párszor, érdeklődj, hogy ő hova jár stb. Aztán ha közlékeny, akkor beszélhettek értelmesebb, személyesebb témákról is. De annyit mindenképp elérsz ezzel a megszólítással, hogy legközelebb, amikor látod, akkor már ráköszönhetsz és újból beszélhetsz vele pár mondatot. Előbb-utóbb alakulni fog a dolog és ki fog derülni, hogy lesz-e belőle több is.
2014. okt. 31. 12:23
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi nagyon mindenkinek :) majd próbálkozom :D
2014. nov. 1. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!