Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan flörtölhetnék illetve...

Hogyan flörtölhetnék illetve hogyan érhetném el, hogy felfigyeljen rám és megszólítson egy pasi?

Figyelt kérdés

Nagyon tettszik az illető és szeretném őt megkapni.

Mit tehetnék?

Még nem beszéltünk csak szemezünk. Segítsetek,komolyakat.

2014. febr. 2. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Dörgölözz hozzá .
2014. febr. 2. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
csak úgy ha más jelét is adod a szemezésen kívül. egy aranyos mosoly, majd elkapod a fejed vagy úgy teszel mintha hívogatnád. szóval vegye a lapokat, mert nagyon kevesen vannak úgy, hogy egy kis szemezés és máris megszólítanak egy idegen embert
2014. febr. 2. 20:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen ez már volt ,hogy mindig figyeltük egymás tekintetét,mindig engem nézett én elfordultam utána visszanéztem rá és épp akkor ő is rám nézett.
2014. febr. 2. 20:11
 4/7 anonim válasza:
figyelj rá,légy nyitott felé,ha sokat nézed akkor tuti odamegy,legalább is itt magamból indulok ki mert ha egy lány sokat néz azért az feltűnik,és egye fene oda kell menni :D
2014. febr. 2. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
de ne csak nézzétek egymást, integess ha elmegy vagy akármilyen testi! megnyilvánulás, mert csak szemezéstől kevesen bátorodnak meg annyira
2014. febr. 2. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:

kezd el nézni, szemezz vele tovább. ha nem nagyon beszélgettek különben, akkor így lehet kezdeni. plusz mosolyogj rá, amennyit lehet.

előbb-utóbb észreveszi, h sokat nézed és ha bejössz neki, látod majd rajta és vissza fog szemezni. :)

2014. febr. 2. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
miután megint sokáig szemeztek köszönj neki egy szia/hello -val ha vissza köszön nyert ügyed van dobj be egy témát pl: a busz megáloba szemezik veled melyik buszal mész? nem mondod én is vagy parkba vagytok oda mész hozzá szereted ezt a parkot ? tényleg én is mindig ide járok hoz fel témát és akkor nem csak szemezés lesz ;)
2014. febr. 3. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!