Hogyan érhetném el, hogy érdeklődjön irántam?
Figyelt kérdés
Félénk lány vagyok őnbizalomhiànnyal, de van egy fiú aki tetszik. Eddig max kétszer váltottunk pár szót, de mindig ott voltak màsok is (családja- ő a legjobb barátnőm unokatesója). Most egy hétig együtt leszünk Balatonon és nem tudom hogy érjem el, hogy legyen valami köztünk (tudom, hogy ehhez az is kell, hogy érdeklődjön irántam, de ő is inkább az a csendes fajta). A legnagyobb bajom, hogy nem merek beszélgetést kezdeményezni. Hogy érjem el, hogy kezdeményezzen?2014. júl. 6. 20:13
1/12 anonim válasza:
Miért NEKI kéne kezdeményeznie ha te akarsz tőle valamit?
2/12 A kérdező kommentje:
Mert nem merek! Nem merek a közelében megmukkanni :( de uyg erzem ha kezdemenyezne talan sikerulne erot venni magamon es osszerakni egy mondatot :/
2014. júl. 6. 20:17
3/12 anonim válasza:
Legyen önbizalmad és kezdeményezz te.
4/12 A kérdező kommentje:
ezaz, hogy nincs. Regi serelmekbol kifolyolag... hosszu es nem tul vidam sztori :(
Valaki segitene legyszives?!
2014. júl. 6. 20:20
5/12 anonim válasza:
Na no figyu; ha mind a ketten azt valljátok h ahh majd jön ő akkor az életbe nem fogtok semmire jutni!!! Növessz tököt és vágj bele!
6/12 anonim válasza:
Este fele hívd el valamerre sétálni, és keress egy padot ahova majd leültök. Amikor leültetek, gondold azt hogy a barátnőd, és ne sűrűn nézz rá. Majd amikor belejössz akkor már sima ügy lesz talán még egy csók is elcsattanhat :)
7/12 anonim válasza:
Ne várd meg míg ő kezdeményez , mint mondtad ő is csendes fajta . Lehet nem tesz semmit és késő lesz bánkódni utána hogy te nem tettél semmit .
8/12 A kérdező kommentje:
A srác már volt, hogy kezdemenyezett lanynal, csak kellett neki egy kis ido meg egy lökés, valami pozitiv jel. Mi legyen ez?
2014. júl. 6. 20:22
9/12 Didiiayer válasza:
Mivel egy hétig úgyis együtt lesztek biztos lesz rá alkalom, hogy valahogy beszélgetni tudjatok. Csak szedd össze magad, esetleg mosolyogj rá vagy ilyesmi. Ha valamit akarsz, akkor azért tenned kell.
10/12 anonim válasza:
Küzd le ezt az önbizalomhiányodat,és küzd le ami a múltban ért.ennyi.Ha a saját problémádat nem tudod megoldani arra nem a kapcsolat a megoldás.Sőt úgy bele se vágj a kapcsolatba,mert nem lesz jó a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!