Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan érjem el, hogy megszólí...

Paulina12 kérdése:

Hogyan érjem el, hogy megszólítson?

Figyelt kérdés
Most lettem 9-es és nagyon tetszik egy fiú. egyik nap bele akadt a táskámba a karkötőm és a lányokkal nem tudtuk kiszedni, és ő odajött és segített nekem. Aztán órákon néha engem néz és bele néz a szemembe. De mivel ő ilyen "menő" fiú és a többi gyerek előtt úgysem fog megszólítani, mert megakarja őrizni a "menő" szerepet vagy én nem tudom. Segítség. FONTOST Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2014. szept. 4. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is most vagyok 9-es, és nagyon bejön egy srác. Csak köszönj neki a folyoson, mosolyogj, meg ha a barátnöid ismerik a barátait menj a csajokkal és akkor lesz lehetöséged vele beszélni és jobban megismeritek egymást.

Am a menö srácok picit félénkek, szval ne várj csodát. Ne legyél ribis!!!! Légy önmagad!! Ha kellesz neki, szeretni fog, ha nem lesz aki sokkal jobban meg fog becsülni!! Sok sikert, drukkolok!!! :)

2014. szept. 4. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2014. szept. 4. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, ő csak leszar téged, mivel így is dug egyszerre 10 csajjal, ha nem többel. :D
2014. szept. 4. 23:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Értelmes véleményeket kértem. Nem pedig ilyen megjegyzéseket!! Ha nem tudsz egy értelmes szót is szólni, akkor gratulálok és inkább maradj csendben..
2014. szept. 5. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!