Akikkel interneten beszélgetek miért mondják, hogy arrogáns és hűvös vagyok?
Nem szoktam :) :D és hasonlókat írni, ha valaki megdicsér, megköszönöm. Szoktak "szexy" esetleg fehérneműs képet kérni, erre szoktam mondani hogy mégis mire fel küldenék. biztos minden lánynak van ilyen képe, de nem hiszem hogy random embereknek küldözgetik.
Pl. pasi ír, 2 nap után kiderül hogy nős, és amikor így nem akarok vele találkozni, mert szerintem az nem lenne korrekt a feleségével szemben (még ha csak egy állítólagos ebéd, de pár tali után úgyis szex lenne), azt mondja hogy ez már old-school style és konkrétan én voltam prűd.
másik meg netről találkoztam valakivel, tudta melyik kerületben lakom, mondtam hogy találkozzunk itt, de ő félúton akart (amivel nincs is gond), így ott találkoztunk. evés közben kiderült, hogy ott lakik 3percre gyalog, szóval megköszöntem az ebédet és felálltam, eljöttem. utána meg jött az üzenet, hogy milyen bunkó vagyok. szerintem korrekt lett volna ha megmondja hogy menjünk el enni, aztán "megmutatja a lakását" ha szeretném.
vagy ezeket én reagálom túl?
Nem reagáltad túl szerintem a dolgot, sőt, ha nem akarsz ilyenekbe belemenni, az korrekt.
A neten is meg a való életben is belefutni ilyenekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!