Mióta számít az önismeret arroganciának?
ne törődj az olyanokkal, akik beképzeltségnek veszik... bár azt azért erősen javaslom h ne mondd ezeket a dolgokat hanem mutasd.
azért teszik mert irigyek azokra akiknek van önbecsülésük és el akarják venni.
Drága, mindenki érzelmi alapon dönt, a pszichopatákat kivéve Pszichopaták pedig nem írnának ki ilyen kérdést, mert leszarják a véleményedet.
Egyébként teljesen stílustól függ. Én például nem szeretem, ha egy nő emlegeti magáról, hogy ő szép meg okos meg mennyi pasinak kell. Van nekem is szemem, fülem, eszem, észreveszem, hogy szép és okos, ebből pedig egyértelműen következik, hogy sok pasinak kell.
Az önismerettel és önbizalommal semmi probléma, az arroganciával viszont igen. Nem kell mindenkinek az orrára kötni, hogy te milyen király vagy, elég csak azokkal beszélni erről, akikről tudod, hogy ismernek, és nem zavarják az ilyen kijelentéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!