Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rólam mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Hát... Hol is kezdjem? Talán egy "Végtelenül fura embernek tartanak" feelingű szöveggel? Felesleges. Kitapasztaljátok a következő sorokban. :-)
Nos. Hümm. Hümm-Hümm... Hümümmmm. Szóval. :-D
Az emberek reménytelen romantikusnak tartanak... Ó, és, hogy miért? -Lassan mosolyogva elpirulok-.
Bizony, szeretem a gyertyát, a semmire nem jó sétákat, az álmodozást és... Igen. A virágszirmok tépkedését is. (Elnézés növény világ az eddig okozott károk ért).
Nekem normális ha disney, vagy fekete-fehér csöpögős filmeket nézek, vagy olvasok. Természetes ha az unokahúgommal játszok "hercegnőset".
Nagyon különös?
Egy ilyen lánnyal szívesen beszélnétek?
2014. márc. 27. 14:44
2/12 anonim válasza:
Semmi kivetnivalót nem látok benne.
3/12 anonim válasza:
Ebből nem sok mindent lehet megtudni.
6/12 anonim válasza:
Semmi különös nincs benne, amennyiben gyermek vagy. Nem irtad hány éves vagy ?
8/12 anonim válasza:
12-13 éves korig elmegy, teljesen normális
9/12 anonim válasza:
Ja, semmi gond nincs veled, én szívesen beszélgetnék.
10/12 anonim válasza:
:DD Aranyos. De azért kíváncsi vagyok hány éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!