Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok ennyire távolságt...

Miért vagyok ennyire távolságtartó?

Figyelt kérdés

Eddig volt két kapcsolatom az egyik rövid volt (4 hónap és rossz) a másik 1 év ami ugyan nem volt rossz de a végére megromlott.

Azóta kb egy éve, nincs senkim és ez igazából nem zavar, ami zavar az az, hogy jön egy srác elbeszélgetünk meg minden, de aztán amikor elkezdi, hogy tetszek neki, és szeretne közelebbről megismerni, akkor automatikusan hárítani védekezni kezdek, ha találkozni akar, akkor kibújok alóla, ha valami romantikusat tervez, akkor szabályosan ideges leszek, és rosszul reagálom le, és nem tudom miért. Mert alapjáraton amolyan egyszer élünk típus vagyok, miért ne próbálnánk meg? De ha srácról van szó akkor egyszerűen nem megy.

Miért van ez? És hogy lehet ezt megváltoztatni?

2014. máj. 22. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Bizalmatlan vagy és lusta is.
2014. máj. 22. 21:17
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy a kettő összefügg...

Ha erre érted, akkor nem azért nem akarok találkozni velük mert lusta volnék...

De köszi a választ:)

2014. máj. 22. 21:31
 3/3 anonim válasza:

Kinövöd :) Énis ilyen voltam, addig amíg egy fiú be nem bizonyította nekem, hogy igenis lehet engem szeretni. Egy évig udvarol, a padlóról felkapart, többé nem kellett bizonyítania.

Bár így a válaszomra tekintve, fogalmam sincs mennyi idős vagy, de nem baj, azért kinövöd :D

2014. júl. 13. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!