Miért van az, hogyha "hűvös" vagyok és távolságtartó, akkor kb. percenként ír, viszont hogyha tényleg lelkes-kedves-érdeklődő vagyok, akkor leszar?
Fiúról van szó, pár hete beszélgetünk facebookon és ezt figyeltem meg... Ha kedves vagyok és lelkes és tényleg én bókolok neki meg minden, akkor nem mutat túl nagy érdeklődést, ha meg az ellenkezője, akkor azonnal ír és csupa kedvesség és jófejség. Mindig ilyen 1 lépés előre, 2 hátra... Ti is megfigyeltétek már ezt?
19/L
Kapar utánad.
Azzal tartod fenn az érdeklődését, hogy taszítod.
Egy tipp: KICSIT legyél mindig titokzatos vagy távolságtartó.
Ha túl sok kedvességet mutatsz az diszponáló egyeseknek.
Vannak ilyen bolond pasik...
Én speciel olyan vagyok, hogy hajlamos vagyok a legkisebb kedvességre is rákapni, mint veszett kutya a húscafatra.
Egy csipet titokzatosság kell :) Ha érdeklődik utánad, ezzel teljesen az ujjad köré tudod csavarni.
Kicsit olyan macska-egér játék, néha érdeklődsz, aztán távolságtartóbb vagy, ő meg meg fog őrülni érted. Nagyanyáink régi bölcsessége, de igaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!