Mit csináljak ha egy arrogáns p*ccsel vagyok össze zárva?
Bemutatnám magamat aztán őt :
Én : A mának élek. Imádok a haverjaimmal lenni. Szókimondásom miatt gyakran bajba kerülöm. A sulimban a leggyakrabban látogatott helyiség az igazgatói. Lázadok a szüleim ellen , akik egy olyan lányt akarnak belőlem nevelni aki nem én vagyok. Igazából nem is érdekeli őket hogy én ki vagyok , csak a külvilág felé mutassam jót. A Green Day és a SUM41 a kedvenc együtteseim. Utálom a semmit mondó nyálas pop zenéket és a médiát. Legfőbb ismertető jeleim : bő felső , csőgatya , lófarok , gördeszka , Converse cipő
Ő : Olyan sűrűn cseréli a nőit mint a zokniját. Hihetetlenül nagyképű , arrogáns , képmutató. Néha csodálkozók hogy befér az ajtón. Ezek mellet még sznob is és azt hiszi övé a világ. Felháborítóan bele pofázik a magán életembe és egy barom. Komolyan eddig azt hittem hogy az exem gáz , utána jött Ő és bebizonyította hogy nála nagyobb tapló nincs.
ismertető jelei : óriási önbizalom, szédítő mosoly , márkás cuccok , gyógyítatlanan s*gfej szindróma
Na most képzeljétek el hogy egy olyan lányt mint én és egy olyan majmot mint ő egybe raknak mi történik...HÁBORÚ ! Az vicc hogy az egészet ő kezdte , én kivételesen megpróbáltam jó kislány lenni és még kedves is akartam lenni. Az egész úgy kezdődőt hogy anyámék leadtak a nyárra engem egy közeli barátjukhoz és a " kedves " fiához , mert üzleti okok miatt Németországba kellett utazniuk. Így történt hogy egy egész nyárra össze leszek zárva vele. A konfliktusok abból kezdődtek hogy nem csábultam el a sármának és ezt ő zokon vette , és a fejébe vette hogy minden áron lefektet. Én próbáltam szépen lekoptatni tényleg , de mikor nem hatottak a szép szavak belém bújt a kisördög. Eljátszottam hogy benne vagyok és bekötöztem a szemét avval a jelszóval hogy piszkos dolgokat csinálok vele. Igazából még kedves is voltam , nem értem mi a baja a rúzzsal és fogkrémmel... Másnap arra ébredtem hogy valami ragacsos trutyi vagyok be kenve. Innen indult minden Azóta minden egyes nap folyik a hadakozás. Már kezdek bele unni ebbe a hülye játékba. Nincs már egy csepp nyugtom se , de nem tudom hogy lépjek ki méltóság teljesen , úgy hogy ne én legyek a vesztes fél. Így hát elhatároztam : valami nagy durranás kéne , amitől elszáll az önbizalma és fehér zászlót lenget. Csak az a baj hogy nem szál meg az ihlet. Ötletek ?
pont Te mindenbe belepofázik, Neked sem kisebb a szád
a Green Day nem jelent semmit, 2 kölköm szereti és én is, amúgy a SUM 41-k is van egy, két jó száma,igazából egy dacos lány vagy, a többibe nem mennék bele
amúgy Neked kell alkalmazkodni, mert nem vagy otthon,
kicsit formálódj, mert nehéz lesz így, de ez csak tanács N
Mi ez? MI A FA**OM EZ?!!
Ha tippelnék akkor ez egy olyan sablonos leírás amit még egy fogyatékos is megért éppen ezért 11-12 évesek lehettek... tudjátok amikor egy fiú, és egy lány utálják egymást, de a film/mese végén beleszeretnek egymásba... toy... uram isten... mind2 egy gyöke**k vagytok... főleg a lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!