Erről az ötletről vélemény?
Keresnék egy magasságban megfelelő lányt (akinek és is megfelelek), és mindketten megreformálnánk a másikat, hogy tetszünk egymásnak.
Ő megmondaná, hogy öltözködjek, milyen hajviseletem legyen, mennyire legyek edzett, és én is megmondanám neki. Így a másikból számunkra tökéletes kinézetű partner lehetne. (Kivéve az eltüntethetetlen dolgok mint pl: Tetoválás, piercing)
Ha hülyeség akkor megindokoljátok miért?
Több ok miatt is hülyeség, de nem fogom részletezni az összeset.
Nem egyszerűbb kapásból olyat keresni aki már eleve tetszik, tudod így nincs szükség reformra.
Másrészt pedig így nem is azt a személyt akarnád akivel ismerkedsz, hanem a saját ideáloddá akarnád formálni ami ugye ebben az esetben nem ő lenne.
De így nem önmagáért fogjátok szeretni a másikat. És egyébként így elnyomjátok egymás személyiségét és teljesen új embert kreáltok azáltal hogy a másikat a tökéletességig formáljátok...
De ha a csajnak is megfelel az ötlet és bírni fogjátok akkor a ti dolgotok, hogy hogy éltek:D
Nem fogsz olyan épelméjű lányt találni, akit rá lehet venni arra, hogy ennyire meg tudd változtatni. Ráadásul mindketten rosszul is éreznétek magatokat. Az emberek nem véletlenül öltöznek így vagy úgy, hanem abban a bizonyos stílusban érzik jól magukat, ez tükrözi a belsőjüket.
Másrészt ha nem szimpatikus valakinek az arca, jobban mondva nem az "eseted", akkor cs*szheted a nagy megváltoztatósdit, akkor sem fog tetszeni. Ha meg alapból tetszik, akkor abban a ruhában is tetszeni fog, amit magától visel.
Nem egyszerűbb, mivel mindenkiben van valami kivetnivaló (nyilván én sem vagyok tökéletes) és ha ezt elmondjuk akkor megsértődik.
Ennyi erővel mindenkit elhagyhatsz 2 év után, mert az idő múlásával mindannyian változunk. Szerintem itt már csak a belső lenne a fontos.
Nekem pl nincs semmi olyan a kinézetemben amihez ragaszkodok. Aztán meg nincs univerzális ideál, minden lánynak más tetszik, szóval ha kipróbálnék valami új stílust, hogy tetszek valakinek, pont az ellenkező hatást érném el.
Szerintem jó az ötlet!
Hülye hasonlat, de saját lakást is kétféleképpen lehet venni. Vagy veszel egyet ami kulcsrakész, azonnal költözhető. Tetszik neked de néhány kompromisszumot kötnöd kell. Vagy veszel egy "lepukkantat"/újat amit teljesen a saját ízlésedre formálsz. Utóbbi több idő és több pénz de sokkal inkább a magadénak fogod érezni! ;)
24F
Kedves #8, az ember nem olyan, mint egy ingatlan. A lakásnak nincsen lelke, tök mindegy neki mit alakítasz rajta, a falat is kiverheted, nem fog neki fájni. Az embereknek viszont van lelkük, személyiségük és igenis a legtöbbeket zavarja, ha meg akarják változtatni.
Kedves kérdező, én biztos vagyok benne, hogy hamar rájönnél, hogy azért van, amihez mégis ragaszkodnál. Ha egy lánynak az tetszik, ha ki van gyúrva, 80-90 kg színizom, pluszba még a fél teste ki van varrva ("csak" egy örökéletig marad rajtad), akkor tényleg rászánnád a pénzt (rengeteg pénzt!), időt, energiát, hogy ilyen legyél, egy olyan lányért, aki igazából nem is tetszik, csak reménykedsz benne, hogy valaha fog és nem lesz egy rakás szerencsétlen csalódás ez a "kapcsolat"?
Köszönöm a válaszokat. Attól félek 4-esnek
"Nem fogsz olyan épelméjű lányt találni, akit rá lehet venni arra, hogy ennyire meg tudd változtatni"
sajnos igaza lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!