Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az ötletről?
Ha képes vagy úgy jeggyűrűt adni neki, hogy nem veszed komolyan utána, akkor lehet, hogy megszívod. A legtöbb nő komolyan veszi az ilyet. És ha húzod és húzod az időt, akkor annak jó vége nem lesz.
Szerintem a jeggyűrű megoldás hosszú távon, a kapcsolat végét fogja jelenteni, ha nem veszed el.
Én komolyan gondolnám, ha megkérné a kezem. De még fiatalok vagyunk, így házasodni nem szeretnénk csak, ha lediplomáztunk.
De azt sem szeretném ha őt elriasztaná a jegygyűrű gondolat. De mivel ő vetette fel és tudom hogy ő mennyire ragaszkodik hozzám, szerintem neki is tetszene.
Igazából azok akik mögöttünk állnak; család, barátok stb azokat lepné meg... mert akár még 3-4 év is eltelik mire összeházasodunk.
És gondolom hogy mindenkit nem riaszthat el fiúk közül, de a nagy részüket igen.
""nemes" vad" XD
bár tényleg lehet benne valami.
Azért félre ne értsétek szerintem nem vagyok valami jó nő. Csak az elveim, nézeteim, hozzáállásom dolgokhoz sokban különbözik az átlagosan lányos gondolkozáshoz képest és ez megindít valamit a fiúkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!