Kinek mi a véleménye erről az ötletről?
Fotósként tevékenykedek, és mivel itt van a tavasz-nyár esküvők mellé kitaláltam egy olyat, hogy turisztikai szempontból felkapott városokban bérelni egy pár négyzetméteres helyet az utcán saját hátterekkel és embereket fotózni amit helyben kitudnék nekik nyomtatni.
Szerintetek mennyire életképes a dolog?
Abból indulok ki, hogy a szülök nem mindent megvesznek a gyereknek. Különböző játszóházakban vannak ilyen fotózások, ott se megy.
A másik, ha valahova megyek viszek a gépem, és azt fotózom le, ahol vagyok, nem pedig hátterek elé állók be.
Mióta a DSLR gépek 200 ezer alá kerültek, nagyon sok embernek lett, és ezt nem igénylik. Lehet tévedek, próbáld meg.
De szerintem felesleges.
megfogom próbálni, mert akinek eddig bővebben elmondtam, hogy miről is szól habozás nélkül mondta, hogy ezt megkell próbálni.
de a helyszínért kénytelen vagyok fizetni, vagy is hát engedélyt kérni közterület használat miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!