Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kinek mi a véleménye erről az...

Kinek mi a véleménye erről az ötletről?

Figyelt kérdés

Fotósként tevékenykedek, és mivel itt van a tavasz-nyár esküvők mellé kitaláltam egy olyat, hogy turisztikai szempontból felkapott városokban bérelni egy pár négyzetméteres helyet az utcán saját hátterekkel és embereket fotózni amit helyben kitudnék nekik nyomtatni.

Szerintetek mennyire életképes a dolog?

2014. márc. 29. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Abból indulok ki, hogy a szülök nem mindent megvesznek a gyereknek. Különböző játszóházakban vannak ilyen fotózások, ott se megy.

A másik, ha valahova megyek viszek a gépem, és azt fotózom le, ahol vagyok, nem pedig hátterek elé állók be.

Mióta a DSLR gépek 200 ezer alá kerültek, nagyon sok embernek lett, és ezt nem igénylik. Lehet tévedek, próbáld meg.

De szerintem felesleges.

2014. márc. 29. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Dslr-nek ehhez mi koze? Amugy sztem probald meg, idodbol kitelik, de inkabb ne fizess a helyszinert...
2014. márc. 29. 20:53
 3/5 A kérdező kommentje:

megfogom próbálni, mert akinek eddig bővebben elmondtam, hogy miről is szól habozás nélkül mondta, hogy ezt megkell próbálni.

de a helyszínért kénytelen vagyok fizetni, vagy is hát engedélyt kérni közterület használat miatt...

2014. márc. 30. 11:20
 4/5 dragonline válasza:
Jó az ötlet, használj érdekes kosztümöket vagy állatfigurákat (nagyméretűt)esetleg mást ami vonzza a gyerekeket.
2014. márc. 30. 18:40
 5/5 A kérdező kommentje:
igen :) pont ilyenekre gondoltam én is ami vonzza a lurkókat. aztán vagy elé állnak vagy bedugják a fejüket, azt még kitalálom. a héten megyek az önkormányzathoz, kíváncsi vagyok mennyibe fáj egy ilyennek a területfoglalása...
2014. márc. 31. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!