Honnan tudhatom, hogy meleg-e?
En meleg vagyok special. De ha dolgoznek valahol es csak ugy odajonnenek h meleg vagyok-e akkor 100 h nemet mondanek. Azert igy nyilvanosan nem mernem elmondani egy teljesen idegennek... lehet csak a fiatal eszem miatt.
17/f
Járj gyakran arra,mintha arra lenne dolgod.Ha teheted legyél mindig a közelében,hogy észrevegye a helyzetet.
Aztán ha összetalálkozik a tekintetetek,az mindent elárul.Ha nem tudjátok egymásról levenni a szemeteket,akkor abból lesz valami.Sok Szerencsét!
Már nem azért kedves Andreas Bruno, de te túl romantikus lélek vagy, úgy látom a kommentjeid alapján... Speciel az én esetemben nem nagyon tudnék tüzesen annak a szemébe nézni, aki nagyon bejön (biszex vagyok). Sajnos nagyon zavarba jövök, amikor egy szép fiút meglátok és ilyenkor buszon is inkább lesütöm a szemem.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!