Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatom meg hogy meleg-e?
Figyelt kérdés
Egyik haverommal , akivel nagyon joba vagyok volt egy kalandom én is kivertem neki meg ő is nekem és közbe meztelenül simogattuk egymást ! Akkor most ő meleg??2012. júl. 6. 17:52
2/8 anonim válasza:
Te az vagy?
Mert ez most ugyanolyan kérdés, ha te igen, akkor ő is lehet, de ha te nem, csak mondjuk kiprobáltad, lehet ő is így tett...
3/8 anonim válasza:
Figyelmedbe ajánlom!!!
kiverjük egymásnak, de semmi buzulás, buzulás az nuku"
4/8 anonim válasza:
Hát ezek szerint nem csak ő hanem még te is meleg vagy!
XD kész..
5/8 anonim válasza:
Elég valószínű. Szerintem, ha annyira jóban vagytok és ilyen közel kerültetek egymáshoz, rá is kérdezhetnél!
6/8 anonim válasza:
-__-" Nem!! ti ketten vagytok a hetero szexualitás példa kélpei..
Néha nem értem miért kérdeznek ekkora f@sságokat...
Természetesen az vagy legalábbis van benne bi hajlam rendesen...Bár kicsit kor függő is met ha 13 tól 18 éves kategba vagytok lehet ,h csak keresi magát
8/8 anonim válasza:
az ilyen emberkéket nevezem én heteróbvzinak :D megjátsszák a heterót közben meg farkat nyalnak meg szopnak... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!