Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan tudhatom hogy meleg-e?...

Honnan tudhatom hogy meleg-e? . ( meleg kérdés ha nem világos. Trollok és homofóbok off pls.

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam nemrég jött a suliba.

Én 16 éves vagyok és meleg..senki se tudja rólam.nagyon tetszik külsőre és belsőre is..inkább visszahúzódó , csak pár emberrel beszél meg néha velünk hülyéskedik.

Azt vettem észre hogy órákon nagyon sokat néz engem.de mikor oda nézek elkapja a tekintetét.

Szünetekben sokszor összeakad a tekintetünk es néha olyankor mosolyog is...

Nemtudom honnan tudhatnám hogy meleg e mert most nemmehetek oda hogy *meleg vagy*?

Csajokat se tudom felhozni mert ha egyszer nemerdekelnek nemtudok beszelni rola..:D

Lesmárolni meg nemfogom random. Ezek minden ilyen kerdesbe benne vannak csak azert gondoltam hogy leirom mert ezek a valaszok nemsokat segitenek.

Valami egyéb *trükk*?

2014. szept. 29. 15:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csajokat hogy ne tudnád felhozni? Egyszerűen csak beszélsz vele kicsit, és rákérdezel, hogy "Na mi a helyzet a csajokkal?" ennyi.
2014. szept. 29. 15:56
 2/14 anonim ***** válasza:
meleg társkeresőn utána nézek vagy fészbukon megnézem, milyen ismijei vannak, ha van közte sok meleg, akkor tuti ő is az...én ilyenekből szoktam nyomozni, vagy közelebb kerülök hozzá és kiderül úgyis, hogy csajozik-e, kikkel lóg, miket csinál szabadidejében, ilyenek... hehe
2014. szept. 29. 15:56
 3/14 A kérdező kommentje:
Bmxezik pár sráccal.Facebookon utana neztem de semmi.kerestem hasonlo koruakat parkereson semmi..esetleg random facebookrol rairni es megkérdezni?:D de ugy meg ugyse mondja el ... :D
2014. szept. 29. 15:59
 4/14 anonim ***** válasza:
A padjába csempészel egy olyan rajzot, képet, ami egy meleg számára biztosan izgató lehet... És lesből figyeled, mi lesz, ha megtalálja. Ha hazaviszi, akkor nyertél :D
2014. szept. 29. 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:

Vagy pucércsajost.. ha azt hazaviszi, nem nyertél.

Vagy a legjobb: mindkettőt. Csak akkor nincs esélyed, ha a fickósat kidobja, a csajost nem.

2014. szept. 29. 16:18
 6/14 A kérdező kommentje:
komplett terv..:D tetszik.jólvan lehet ez nyer.de azért a facebookos verziót is megprobálom.jöhetnek még ha vannak ötletek..:D
2014. szept. 29. 16:21
 7/14 anonim ***** válasza:
jobban jársz ha összebarátkozol vele és lassan puhatolod ki.
2014. szept. 29. 16:46
 8/14 A kérdező kommentje:

nem teljesen egy korosztály.tudom nem sokat számít de akkoris.ő lassan 18.

meg ahoz szoros barátság kell ami talán kialakulna érettségiig..meg még vannak akik a legjobb barátjuknak se mondják el.+ ha kiderül hogy nem meleg rághatom magam hogy tetszik de nemlehet.igy meg legalább nem fog mégjobban megtetszeni.tudom a logikám perfekt.:D

2014. szept. 29. 16:51
 9/14 A kérdező kommentje:
lehet mégse olyan jó ötlet..:D mindig utolsónak jön be és akkor kicsit cink ha előkap egy olyan képet padtárs és mögötte ülők miatt se:S
2014. szept. 29. 17:37
 10/14 anonim ***** válasza:
mikor kimegy a szünetben, belecsempészed a füzetébe a csajos/pasis képet és mikor órán kinyitja a füzetét, nézd a reakcióját hehe
2014. szept. 29. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!