Honnan tudhatom hogy meleg-e? . ( meleg kérdés ha nem világos. Trollok és homofóbok off pls.
Van egy osztálytársam nemrég jött a suliba.
Én 16 éves vagyok és meleg..senki se tudja rólam.nagyon tetszik külsőre és belsőre is..inkább visszahúzódó , csak pár emberrel beszél meg néha velünk hülyéskedik.
Azt vettem észre hogy órákon nagyon sokat néz engem.de mikor oda nézek elkapja a tekintetét.
Szünetekben sokszor összeakad a tekintetünk es néha olyankor mosolyog is...
Nemtudom honnan tudhatnám hogy meleg e mert most nemmehetek oda hogy *meleg vagy*?
Csajokat se tudom felhozni mert ha egyszer nemerdekelnek nemtudok beszelni rola..:D
Lesmárolni meg nemfogom random. Ezek minden ilyen kerdesbe benne vannak csak azert gondoltam hogy leirom mert ezek a valaszok nemsokat segitenek.
Valami egyéb *trükk*?
Vagy pucércsajost.. ha azt hazaviszi, nem nyertél.
Vagy a legjobb: mindkettőt. Csak akkor nincs esélyed, ha a fickósat kidobja, a csajost nem.
nem teljesen egy korosztály.tudom nem sokat számít de akkoris.ő lassan 18.
meg ahoz szoros barátság kell ami talán kialakulna érettségiig..meg még vannak akik a legjobb barátjuknak se mondják el.+ ha kiderül hogy nem meleg rághatom magam hogy tetszik de nemlehet.igy meg legalább nem fog mégjobban megtetszeni.tudom a logikám perfekt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!