Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok: Szerintetek hogy...

Lányok: Szerintetek hogy nézek ki? Van esélyem valamelyik lánynál?

Figyelt kérdés

18 éves leszek.Csak értelmes hozzászólásokat várok.

Fiúk véleményét nem kérem!!!

Jöhet jó és rossz is... de azért szépen! Köszönöm!

Egyébként még annyi hogy: nem mindig vagyok pattanásos... csak néha mostanság, de akkor elég durván.

Link: [link]

2014. okt. 24. 02:56
1 2
 11/20 anonim válasza:
Azta qrva...:-D miért lesz valakiből jobb pasi ha kondizik? Ahyyy imádjátok a fornetitt? *_*
2014. okt. 24. 09:44
 12/20 anonim ***** válasza:

[link]

11#

Összkép változik...

2014. okt. 24. 11:00
 13/20 A kérdező kommentje:
Egyebkent suliba mindig gyurok stb. De nem latszodik meg sajnos. Egyebkent koszonom a valaszokat. Johet meg azert :) bocsi telorol irtam azert van helyes irasi hiba.
2014. okt. 24. 12:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Mert rosszul csinálod.

Takarodj el egy személyi edzőhöz...

2014. okt. 24. 15:26
 15/20 anonim ***** válasza:
# 11 Mert egyes lányoknak izom fétise van. Ha meg akarsz felelni nekik, húzzál gyúrni.
2014. okt. 24. 15:35
 16/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért csak a kinézet számít egyébként... de elég érdekes számomra... hogy aki olyan mint én azt leszarják a csajok stb... de majd változik ez még.

Köszönöm a válaszokat.

2014. okt. 24. 15:42
 17/20 anonim válasza:

11 es vagyok.

Attól függetlenül hogy jól néznek ki semmivel sem tudd többet egy olyan csávó. Az csak látszat :-).Tuti boldogan fog élni a kérdező ha eljár gyúrni és kap egy olyan csajt akinek azért kell mert izmos,nem a jelleméért esetleg a belső szépsége miatt.

2014. okt. 25. 00:48
 18/20 A kérdező kommentje:
11 akkor szerinted mit csinaljak?
2014. okt. 25. 11:38
 19/20 anonim válasza:

Szerintem az nem igazi kapcsólat ha valakibe a külsője miatt szeretsz bele, egy idő után az változik, de a szíve viszont nem :-) .Szerintem probálj meg ismerkedni, minél többet beszélgetni velük, viccelődni, meg ilyenek..hogy a belsőd miat szeressenek . De ez csak az én véleményem..am meg elég furák a mai lányok....:-D

11# vétel vége :-D

2014. okt. 26. 00:46
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszi 11.-es! :)

Nem is terveztem nagyon más lenni :P csak kérdés volt :)

2014. okt. 26. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!