Napközben tedd ki, ilyenkor már alig van itt valaki, pláne olyan aki lány lenne.
Amúgy nem nézel ki olyan vészesen, esélyed biztosan lenne valakinél.
2014. okt. 24. 03:06
4/20 anonim válasza:
Őszintén nem vagy se adonisz, se reménytelen eset. Átlagosnak mondanálak. Ennek megfelelően biztos van olyan akinek kellesz majd.
Bocsi de nekem pl nem jössz be. De csupa olyasmi miatt amiről nem tehetsz, a fejformád, a vonásaid.
Állítólag mindenki a saját vonásaihoz hasonlót keres, azt tartja vonzónak.
Én nem aggódnék a helyedben.
2014. okt. 24. 03:12
5/20 A kérdező kommentje:
Mar mind1 ki raktam. Egyebkent egesznap gondolkodtam h ki rakjam-e aztan most lett batorsagom kicsi. Es ezert tettem ki most. Nagyon sok lany lecsunyazott meg rondazott. Es csak egy genetikailag hulladeknak tartam magam mar en is. Kozel 300 lany elkuldott mega halalba is. Szoval ez a nagy helyzet. Bocsi a helyesirasi hibakert elorol irtam ezt
2014. okt. 24. 03:19
6/20 anonim válasza:
ideje lenne legyőznöd a beteges megfelelési kényszeredet
2014. okt. 24. 03:23
7/20 anonim válasza:
Menj el személyi ezdőhöz...testépitére gondolok.
Ő segit neked.
1 év és jo pasi lesz belőled.
Őltözködésen is változtass.
2014. okt. 24. 03:30
8/20 anonim válasza:
Átlagos vagy. Kis kondi, új frizura, pár divatos cucc csodát tehet. Ja, és kozmetikus! A ragyákat kezeltesd, és én a helyedben egy nagyon picit szedetnék a szemöldöködből is. Esetleg jól tudna állni neked egy kis borosta... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!