Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mindenki szivacsos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mindenki szivacsos melltartót hord? Már esélyem sincs az utcán hogy valamelyik lány valódi mellformáját megnézzem?

Figyelt kérdés
Ez is ilyen egyen dolog lett?

2013. aug. 26. 11:52
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Igazság szerint semmi közöd a mellem valódi formájához, ha akarnám, csillag alakú melltartót is vehetnék fel, neked akkor se lenne jogod pampogni.
2013. aug. 26. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Én örülök, hogy így van.

Nem azért, szeretem a szép nőket, de szerintem ne lehessen látni mindenét.

Így is túl sokat látni, sok csaj van, aki melltartó nélkül"cicifix"ben van, és zavar, hogy úgy látom, mint aki már megdugta.

Akkor szeretném látni meztelenül, vagy legalábbis intim területeinek formáit látva egy csajt, ha valami közöm is van hozzá, mondjuk a csajom.

2013. aug. 26. 12:05
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Az igazi formáját akkor sem látod ha nem push-os, hanem sima, sőt ha tényleg olyan melltartóról beszélünk, aminek az anyaga is csak textil, akkor sem a formáját látod, mert a melltartó arra való, hogy formát adjon neki. Csak meztelen látd az igazi formáját.

20l

2013. aug. 26. 12:10
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Bármilyen melltartó megváltoztatja a mell formáját. A sportmelltartó lenyomja, a merevítős megemeli, stb. Nincs szivacsos melltartóm, de minden melltartóm más formát ad.
2013. aug. 26. 12:18
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Alapból van a melltartókban egy vékony szivacs. Szerintem te a push up-os melltartókra gondolsz. Nekem egy van, csak kíváncsiságból vettem és számomra kényelmesebb, mint a rendes. Amúgy nem szoktam kipakolna a ciciimet mély dekoltázsú felsőkbe, én nem vagyok olyan.:) Különben ha melleket akarsz nézni vegyél playboyt.;)
2013. aug. 26. 12:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem melleket akarok nézni inkább az összhang számít pont, de abba nem fér bele az ugyanolyan mellforma minden lánynak. Pont hogy a playboyt nem szeretem inkább az élőbb utcai normális lányokat.
2013. aug. 26. 13:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mindenkire jellemző.Én mivel pici mellvannak,muszályból viselek push up-ot.Aki meg van elégedve a méretével,nem hiszem,hogy nem vállalja magát,a testét büszkén.:)
2013. aug. 26. 13:41
 8/10 anonim válasza:

Én nem hordok szivacsos melltartót. Szerintem undorító, amikor egy lány szivacsos melltartót hord és úgy tűnik, mintha nagy lenne a melle, közben a fele nem is az övé...

18/L

2013. szept. 10. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is kis mellem van, mégsem szeretnék extra pus up-ot hordani amiben 10cm-es szivacs réteg van....
2013. okt. 3. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Hogy megnyugtassalak: én sem hordok szivacsos melltartót engem idegesít.

Azért nem vettem nyáron új fürdőruhát, mert ami divatos volt annak ki volt tömve a melle, egyedül az úszó dresszek voltak szivacs nélküliek.

2013. nov. 2. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!