Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mindenki szivacsos melltartót hord? Már esélyem sincs az utcán hogy valamelyik lány valódi mellformáját megnézzem?
Én örülök, hogy így van.
Nem azért, szeretem a szép nőket, de szerintem ne lehessen látni mindenét.
Így is túl sokat látni, sok csaj van, aki melltartó nélkül"cicifix"ben van, és zavar, hogy úgy látom, mint aki már megdugta.
Akkor szeretném látni meztelenül, vagy legalábbis intim területeinek formáit látva egy csajt, ha valami közöm is van hozzá, mondjuk a csajom.
Az igazi formáját akkor sem látod ha nem push-os, hanem sima, sőt ha tényleg olyan melltartóról beszélünk, aminek az anyaga is csak textil, akkor sem a formáját látod, mert a melltartó arra való, hogy formát adjon neki. Csak meztelen látd az igazi formáját.
20l
Én nem hordok szivacsos melltartót. Szerintem undorító, amikor egy lány szivacsos melltartót hord és úgy tűnik, mintha nagy lenne a melle, közben a fele nem is az övé...
18/L
Hogy megnyugtassalak: én sem hordok szivacsos melltartót engem idegesít.
Azért nem vettem nyáron új fürdőruhát, mert ami divatos volt annak ki volt tömve a melle, egyedül az úszó dresszek voltak szivacs nélküliek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!