Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem kezdeményeznek...

Miért nem kezdeményeznek nálam a fiúk, akiknek bejövök?

Figyelt kérdés

Van néhány srác, akiről tudom, hogy tetszem nekik, van akinek már elég régóta. De miért nem kezdeményeznek? Nemis beszélgetnek velem... Félnek vagy annyira nem is akarnak? Vagy mi lehet az oka?

20/L

2014. okt. 21. 23:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert majd te úgyis fogsz...
2014. okt. 21. 23:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Migiri-migiri.
 3/13 anonim ***** válasza:
Rossz a hired?
 4/13 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez van, csak én fiú vagyok. Nem hiszem ,hogy mindig a férfinak kell kezdeményezni. Aki nagyon akar valamit ,tegyen érte, kezdeményezzen ő ,akár fiú, akár lány.
2014. okt. 21. 23:40
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
emancipáció van vagy mi a fene, te is kezdeményezhetsz ám
2014. okt. 21. 23:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem félnek, csak valószínűleg úgy viselkedsz, hogy abból az jön át nekik, hogy fölösleges bármit csinálniuk, nem érnek el vele semmit.

23/F

2014. okt. 21. 23:42
 7/13 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem meg elég nehéz férfiként felnézni valakire, aki még kezdeményezni sem mer. :)
2014. okt. 21. 23:43
 8/13 fahéjas Alien ***** válasza:
48%

Lehet több oka is...

1. Pont az általad kinézett srácoknak nem vagy a kedvelési zónájukban..

2. aztán lehet, hogy zord, zárkózott, ijesztő stb... kisugárzásod van, akit inkább elkerülnek, mert ott él a csigaházában.

3. Nem vagy, elég vonzó teremtés, akire felfigyelnének, mint nő.

Amúgy nem azért, de engem pl. sose nyűgözött le, ha valaki kezdeményezett :D Lépjél, csak bátran, élvezhetőbb is az a verze :D - vagyis én jobban szeretem. Próbáld ki.

2014. okt. 21. 23:45
 9/13 fahéjas Alien ***** válasza:
Meg amúgy honnan veszed, hogy tetszel nekik? Ha olyan biztos lenne a dolog léptek volna... ennyire nem lehet mind nyuszi.
2014. okt. 22. 00:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Én sose fogok korombéli lánynál kezdeményezi, eleve halott ügy. :) Csak idősebb jöhet szóba.

23/F

2014. okt. 22. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!